FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Iordănescu, clarificări despre viitorul la națională: „Eu vă asigur de un singur lucru”

Edi Iordănescu, selecționer România
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de , , - Publicat joi, 21 martie 2024 14:01 / Actualizat joi, 21 martie 2024 16:11

Selecționerul Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul lui pe banca naționalei României. Contractul lui cu FRF expiră în vară, după EURO 2024.

  • România - Irlanda de Nord are loc vineri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și transmis pe Prima TV
  • Columbia - România, al doilea amical al naționalei, se joacă pe 26 martie, de la 21:30. Meciul de pe Metropolitano va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1
Edi Iordănescu, întrebat frontal despre Mitriță: „Trenul e în mers”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu, întrebat frontal despre Mitriță: „Trenul e în mers”

Iordănescu a declarat că va avea o discuție cu cei din conducerea FRF după amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, va analiza oferta primită și va decide dacă o să continue și din vară pe banca naționalei.

Edi Iordănescu: „Voi vedea oferta, apoi voi decide”

„După cum a spus președintele FRF, e posibil să avem o discuție după această acțiune. Pentru mine a fost important să ne gândim la ce avem de urmărit în continuare, să ne gândim cum să pregătim cât mai bine această perioadă și cantonamentul din Germania.

Eu vă asigur de un singur lucru. România are prioritate în sufletul meu. Vom vedea noua propunere, noua ofertă. Apoi voi avea și eu o poziție publică. Eu trebuie să știu ce așteptări sunt de la mine, pentru a vedea ce urmează.

FRF a fost alături de noi când am avut nevoie mai mare. Am început greu mandatul, au fost critici, momente dificile. Am trecut peste toate împreună. Contractul meu nu e important acum, ci să gestionăm bine această acțiune.

E important ce vor face băieții la cluburi. E mult de muncă, dacă vrem să fim competitivi la EURO e mult de muncă”, a declarat Edi Iordănescu.

Oricine are ușa deschisă pentru echipa națională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare și să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta a rămas, cine nu nu a mai fost cu noi.

Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca să sară cineva în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercați jucători, va fi o perioadă puțin mai lejeră

- Edi Iordănescu, selecționer România

Citește și alte știri despre echipa națională:

Edi Iordănescu l-a întrerupt pe Stanciu în plină conferință: „Nu e adevărat”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu l-a întrerupt pe Stanciu în plină conferință: „Nu e adevărat”
FRF a făcut anunțul: ce se întâmplă cu biletele la România - Irlanda de Nord
România - Irlanda de Nord
FRF a făcut anunțul: ce se întâmplă cu biletele la România - Irlanda de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
zb59
zb59  •  21 Martie 2024, 22:51

“ România are prioritate în sufletul meu” Uhh, ce se mai sacrifica asta (pentru cateva sute de mii de € pe an) pentru tarisoara lui! Bai, personajele lui Caragiale ar falimenta in fata ipocriziei fiului lui casheta!

parachioara5
parachioara5  •  21 Martie 2024, 17:26

...ne am saturat de tine si de trioul gino burleanu si hategan ...stim ca nu o sa scapam de tine ...zero puncte la Euro ...

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  21 Martie 2024, 16:58

Ar fi pentru prima oară de vreo 20 de ani când adunăm două campanii cu același selecționer dar prăpăstioșii nu și nu! Ei vor un singur lucru: deee-meeeh-eheeee-misiaaaa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează