FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

FOTO Sărbătorește deja? Unde a fost surprins Edi Iordănescu, după ce FRF a anunțat că urmează să prezinte noul selecționer

Edi Iordănescu s-a relaxat în oraș alături de bunul prieten Daniel Stanciu / Sursă foto: Facebook
Edi Iordănescu s-a relaxat în oraș alături de bunul prieten Daniel Stanciu / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 22:37 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 22:49

Pare o chestiune de ore până când Edi Iordănescu va fi numit oficial pe banca echipei naționale. Fiul lui Anghel Iordănescu se pregătește să treacă la nivelul următor, după ce în ultimul an a pregătit granzii CFR Cluj și FCSB.

Edi Iordănescu și Federația s-au înțeles asupra tuturor detaliilor din contract, iar sursele GSP din cadrul FRF susțin că, în proporție de 90%, el va fi noul selecționer al României. 

Până să-și pună, oficial, semnătura pe contract, tehnicianul a preferat să se relaxeze preț de câteva ore în oraș. Îmbrăcat elegant, Edi Iordănescu a luat cina, într-un restaurant select din Capitală, alături de bunul său prieten Daniel Stanciu, fost oficial la CFR Cluj, ASA Târgu Mureș sau Dinamo.

Sărbătorește deja? Unde a fost surprins Edi Iordănescu, după ce FRF a anunțat că urmează să prezinte noul selecționer
Edi Iordănescu și Daniel Stanciu / Sursă foto: Facebook
Iordănescu și Burleanu au bătut palma! Federația pregătește contractul » Când ar putea fi prezentat + cum i-a enervat Boloni pe șefii FRF
SELECȚIONER
Iordănescu și Burleanu au bătut palma! Federația pregătește contractul » Când ar putea fi prezentat + cum i-a enervat Boloni pe șefii FRF

FRF e gata să anunțe noul selecționer: „Sâmbătă îl numim oficial”

După negocieri cu mai mulți antrenori, FRF e gata să anunțe noul selecționer. Edi Iordănescu este favorit în acest moment să-i ia locul lui Mirel Rădoi.

Federația Română de Fotbal a discutat inițial cu Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, dar negocierile nu s-au concretizat. Au urmat Boloni, care încă nu a dat un răspuns, Edi Iordănescu și Adrian Mutu. Acum, FRF se declară gata să anunțe noul selecționer.

Vineri se va hotărî şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme.

Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor, adică să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare.

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige, pentru că de antrenat nu este timp. Sunt cinci zile, maximum, până la meci”, a declarat Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, pentru as.ro.

Avantajele și dezavantajele lui Edi Iordănescu

  • Deși este tot un reprezentant al noului val, are experiență în antrenorat, la nivel de club
  • Are deja trofee obținute în fotbalul românesc, cucerind cu CFR ultimul titlu și două Supercupe ale României.
  • Este fiul lui Anghel Iordănescu, fostul selecționer de succes din istoria fotbalului românesc, care a lucrat și el cu Burleanu la începutul primului mandat ca președinte FRF
  • Nu este un tehnician foarte scump.

Dezavantaje:

  • Nu a mai condus niciodată o echipă națională.
  • Renunță ușor la primele conflicte și critici venite dinspre conducere.

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu, despre viitorul selecționer: „Știu ce poate Edi Iordănescu, îi urez multă baftă”

Citește și alte știri despre Edi Iordănescu:

Cornel Dinu îl desființează pe Edi Iordănescu: „Imixtiuni politice! Singura calitate e că vorbește mai bine decât tăticul lui”

EXCLUSIV // UPDATE Iordănescu și Burleanu au bătut palma! Federația pregătește contractul » Când ar putea fi prezentat + cum i-a enervat Boloni pe șefii FRF

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
126274606358117
Tony Bryder  •  21 Ianuarie 2022, 12:37
Postat de aikin18 pe 21 Ianuarie 2022, 11:27

baiatul lu' Tata! bah, asta le intrece pe toate

Si daca nu e baiatul lui tata pe cine propui ma pe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

189254898748309
Claude SH  •  21 Ianuarie 2022, 11:32

Edy era cel mai potrivit. Adaptat realităților de azi a fotbalului românesc, cunoaste fotbaliștii și ce pot ei. Se tot spunea ca Mutu aduce pe unul sau pe altul pentru consiliere, Edy nu are nevoie de asa ceva. E campion. Ce consiliere sa mai aibe?

aikin18
aikin18  •  21 Ianuarie 2022, 11:27

baiatul lu' Tata! bah, asta le intrece pe toate

Vezi toate comentariile (23)
Comentează