FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Edi Iordănescu, asaltat de fanii naționalei: „Nu voi reuși să răspund tuturor, dar vreau să vă promit ceva”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 18:07 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 20:22

La două zile de la prezentarea sa ca selecționer al României, Edi Iordănescu (43 de ani) a avut un mesaj pentru fanii naționalei.

Noul antrenor al „tricolorilor” a postat pe contul său de Facebook un mesaj pentru cei care l-au felicitat pentru numirea ca selecționer. Fostul campion din Liga 1 a dat asigurări fanilor că doar el va decide asupra aspectelor tehnice în cadrul lotului.

Anghel Iordănescu, primul sfat pentru Edi: „Am fost influențat emoțional de data asta”
Selecționer
Anghel Iordănescu, primul sfat pentru Edi: „Am fost influențat emoțional de data asta”

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru fanii naționalei

„Salut. Vreau să vă mulțumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare și încurajare. Vă promit că o sa le parcurg pe absolut toate în perioada următoare. Nu promit, însă, să reușesc să vă și răspund tuturor, dar sunt sigur că înțelegeți motivele. 

Pot însă să vă promit că o să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și la final să dea Dumnezeu să mergem împreuna în Germania pentru turneul final. 

Vă garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparține în exclusivitate, așa cum a fost în toate colaborările mele trecute și îmi voi asuma total responsabilitatea rezultatelor. Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare. Nu am ezitat niciun moment, am spus un «Da» puternic pentru echipa națională și am încredere mare în munca pe care o putem face împreună cu staff-ul, echipa și toți cei implicați în proiect. Uniți pentru România!!”, a scris Edi Iordănescu.

VIDEO Edi Iordănescu s-a apucat de treabă » Primele imagini în treningul naționalei

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Edi Iordănescu, prima acțiune după ce a preluat naționala: „Trebuie să vorbesc imediat cu Ianis Hagi”

Suma colosală pe care Boloni ar fi trebuit să o plătească în cazul unei demisii de la națională: „Din partea lor, zero!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
George
George  •  28 Ianuarie 2022, 17:23

E adevarat ce se spune ca nu esti antrenor de valoarea nationalei ? E adevarat ca esti sustinut si umflat ca valoare si esti o *** ? Hai mai ***, arata ca esti fiu lui kashkieta............fi brav....vrem sa ne faci veseli da rezultatilii tali...... sa ne radem si de tine ca nu le ia la.....atelier.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează