FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Edi Iordănescu, înaintea partidei cu Grecia: „Dacă jucătorii înțeleg asta, vor avea o viață lungă cu mine la lot”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 14:40 / Actualizat joi, 24 martie 2022 15:02

Selecționerul României, Edi Iordănescu, a susținut o conferință de presă înaintea meciului amical dintre naționala României și Grecia, de pe 25 martie.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României pe 25 martie, de la ora 20:15, în Ghencea, împotriva Greciei. Urmează un test Israelul, marți, 29 martie, la Netanya.
  • Partidele vor putea fi urmărite live pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Selecționerul a dat mai multe detalii despre modul cum va conduce naționala României. Edi Iordănescu a spus că nu se va abate de la principiile sale, disciplina fiind pe primul plan.

Edi Iordănescu cere disciplină absolută la națională: „Nu e nimeni punct fix. Trebuie să livrezi”. Toate declarațiile
ROMÂNIA - GRECIA
Edi Iordănescu cere disciplină absolută la națională: „Nu e nimeni punct fix. Trebuie să livrezi”. Toate declarațiile

Edi Iordănescu: „Dacă jucătorii înțeleg, vor avea o viață lungă cu mine la lot”

Sunt foarte strict în ceea ce privește disciplina. Dacă jucătorii înțeleg, vor avea o viața lungă cu mine la lot. Vreau ca jucătorii să dea tot și să știe că reprezintă România.

„Să decizi echipa de start e mereu o provocare. Îți dorești să ai inspirație. Îmi plac jucătorii cu personalitate. Adică atunci când e un moment greu să ieși în fața și să spui «Pe ăsta îl rezolv eu». Poate să însemne să iei o acțiune pe cont propriu, să scoți mingea de pe linia porții sau să dai un mesaj pe teren. Un jucător trebuie să dea totul pe teren.

„Nu poți accepta să pierzi, trebuie să dai totul pe teren. Contează și cum pierzi un joc. Dacă mentalitate e corect, în timp vor veni rezultatele. În aceste jocuri așteptăm multe răspunsuri. Dar le vom folosi pentru a evalua jucătorii și pentru a pregăti viitoarele meciuri”, a spus Edi Iordănescu în conferința premergătoare meciului cu Grecia.

Citește și:

Edi Iordănescu a vorbit despre Octavian Popescu și Darius Olaru: „Doar 10 minute vrea pe teren?”

I-a urmat sfatul lui Rădoi » Pe cine a ales Edi Iordănescu căpitan al naționalei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează