FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

I-a urmat sfatul lui Rădoi » Pe cine a ales Edi Iordănescu căpitan al naționalei

Vlad Chiricheș (#6) este căpitanul ales de Edi Iordănescu // foto: Imago Images
Vlad Chiricheș (#6) este căpitanul ales de Edi Iordănescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 14:36 / Actualizat joi, 24 martie 2022 14:42

Edi Iordănescu (43 de ani), noul selecționer al primei reprezentative a României, a anunțat că Vlad Chiricheș (32) va purta banderola de căpitan în mandatul său.

În cadrul conferinței de presă premergătoare duelului dintre România și Grecia, primul meci al „tricolorilor” cu Edi Iordănescu antrenor, noul selecționer a dezvăluit cine va purta banderola de căpitan.

GSP a aflat cei 8 jucători care au simptomatologie de viroză respiratorie » Au șanse mici să joace în România - Grecia
PROBLEME MEDICALE
GSP a aflat cei 8 jucători care au simptomatologie de viroză respiratorie » Au șanse mici să joace în România - Grecia

Vlad Chiricheș va fi căpitanul României în mandatul lui Edi Iordănescu

Precum în mandatul lui Mirel Rădoi, liderul primei reprezentative va fi fundașul central Vlad Chiricheș, jucător cu 69 de meciuri în „tricolor”.

Vlad Chiricheș rămâne căpitanul echipei”, a transmis Iordănescu, care a dezvăluit ce așteptări are de la jucători:

„Echipa poate crește, dar trebuie să avem alt spirit, altă personalitate și altă mentalitate. Vreau să fim mai energici, să luptăm mai mult, să fim mai combativi. Știu că nu pot crea schimbări majore la nivel tactic în 3 zile. E foarte greu, dar vreau să văd o mentalitate corectă. Vreau să văd luptă și spirit”. 

Vlad Chiricheș, fundaș central la Sassuolo, în Serie A, a debutat pentru naționala României în 2011, cu Victor Pițurcă selecționer. În acest sezon, Chiricheș are 24 de meciuri, toate în Serie A.

Rădoi îl ceruse lider pe Vlad Chiricheș

În noiembrie 2021, în cadrul conferinței de presă în care și-a anunțat plecarea de la echipa națională, fostul selecționer Mirel Rădoi a fost întrebat dacă actuala echipă are un lider pe care viitorul selecționer să se bazeze. Răspunsul lui Rădoi? Vlad Chiricheș.

„Chricheș e jucătorul care din punctul meu de vedere trebuie să continue la echipa națională. Totul trebuie să fie construit în jurul lui, atât ca sportiv, cât și ca om. În ultima perioadă nici nu mai e fragil”, spusese Rădoi.

Mai multe știri de actualitate: 

Vor să excludă cluburile engleze din Super Liga Europei: „De acum, nu mai e doar împotriva UEFA și FIFA, ci și contra Premier League”

Gazeta l-a dus pe Rică Răducanu pe noul Giulești: „Mi-am văzut visul cu ochii" » Amintiri spectaculoase ale fostului portar al Rapidului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
pickhammer
pickhammer  •  24 Martie 2022, 17:01
Postat de ripensistu pe 24 Martie 2022, 16:58

Cu Tava Popescu in teren si Cap de Minza capitan putem sa ne luam adio de la toate calificarile in viitorul apropiat.

Asa e,bine ca ai incredere in Edi Politico.

ripensistu
ripensistu  •  24 Martie 2022, 16:58

Cu Tava Popescu in teren si Cap de Minza capitan putem sa ne luam adio de la toate calificarile in viitorul apropiat.

pickhammer
pickhammer  •  24 Martie 2022, 16:48
Postat de kuba pe 24 Martie 2022, 16:20

Chiriches: teapa la Tottenham, considerat una din cele 3 cele mai mari tepe din istoria clubului Londonez, traps la Napoli, sub mediocru la Sassuolo!

Kubanezule,las-o incolo de carcoteala,Screciu nu va fi la nivelul asta jalnic asa cum il consideri tu al lui Chiriches nici daca ar juca trei vieti!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează