FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 1-1

Emerich Ienei dă de pămînt cu Victor Piţurcă: "Evoluţia noastră a fost jalnică! Nu am avut nici o ocazie în două meciuri"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 18:18

Victor Piţurcă este criticat din toate părţile după meciurile de baraj cu Grecia, 2-4, care au adus o nouă ratare a calificării la Campionatul Mondial. Emerich Ienei este ultimul care a făcut-o, chiar în această după-amiază.

"Evoluţia noastră a fost jalnică. Poate pare cam dur, dar ăsta e adevărul. În două jocuri nu am avut nici o ocazie. De gol nu mai zic, că au marcat ei şi pentru noi.

Mă aşteptam la mai multe. Înaintea meciurilor am facut o mică analiză şi am spus că şansele sînt 50 - 50. Am mai spus că grecii stau mai bine decît noi din punct de vedere fizic, dar că noi avem o tehnicitate mai bună. Din păcate, nu s-a văzut această tehnicitate.

Linia de mijloc n-a mers aşa cum trebuie. Nu pot să dau nume, dar au jucat slab. Nu am remarcat nici un jucător al echipei naţionale", a explicat fostul mare antrenor pentru ziare.com.

Ienei consideră că Mutu trebuia convocat pentru că este un lider: "El n-a prea jucat la Ajaccio, dar e un jucător de mare valoare, un jucător în jurul căruia puteau să crească aceşti tineri jucători. Nu e rău să ai în echipă un lider".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
cneius
cneius  •  21 Noiembrie 2013, 08:44

"Emerich Ienei dă de pămînt cu Victor Piţurcă"...CHIAR NU VA ESTE RUSINE SA PUNETI ASEMENEA TITLURI??????

borat101
borat101  •  21 Noiembrie 2013, 06:56
Postat de alcaloid pe 20 Noiembrie 2013, 21:37

In Romania? Ai fumat? Auzi la el, investitii in juniori....

Asa este, ei (shnapanii de patroni si samsari) vor investitii din partea Guvernului, asta ca samsarii si patronii sa ia comisioane grosolane de pe urma lor. Iar Guvernul sa ramana cu buza umflata!!!! Pai asa poate oricine sa faca echipa de fotbal in Romania pe banii Guvernului, si pe deasupra sa iei si grosul banilor dupa vanzarea jucatorilor. ...

duralex
duralex  •  21 Noiembrie 2013, 03:36

Ai deptate nea Imi,are un stil invechit de antrenor al anilor 60.In toata campania nu am vazut o idee de joc,numai haotic.Inainte de meci eu i-am recomandat sa joace cu doi portari si sase fundasi,asa poate nu luam gol si dadeam doua...hahaha.Cerebral e o nulitate,sa afirmi tu ca nu avem jucatori de valoare....

Vezi toate comentariile (43)
Comentează