FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2023

FOTO Cu ce probleme se confruntă Emil Săndoi în ziua premergătoare debutului la EURO 2023: „Am reglat unele, e un moment important pentru noi”

Emil Săndoi (58 de ani), selecționerul reprezentativei U21 a României, a susținut astăzi conferința oficială dinaintea debutului la EURO 2023. Miercuri, de la oar 21:45, „tricolorii” înfruntă naționala similară a Spaniei. +16   FOTO
Emil Săndoi (58 de ani), selecționerul reprezentativei U21 a României, a susținut astăzi conferința oficială dinaintea debutului la EURO 2023. Miercuri, de la oar 21:45, „tricolorii” înfruntă naționala similară a Spaniei.

Articol de , - Publicat marti, 20 iunie 2023 19:20 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 19:42

Emil Săndoi (58 de ani), selecționerul reprezentativei U21 a României, a susținut astăzi conferința oficială dinaintea debutului la EURO 2023. Miercuri, de la oar 21:45, „tricolorii” înfruntă naționala similară a Spaniei. 

  • Euro 2023 are loc în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023 și va fi transmis de TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro
  • România și Georgia organizează competiția. Ghencea, Giulești, Cluj Arena și Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” sunt arenele pe care se vor juca meciurile din România
  • România face parte din grupa B. Adversare sunt Ucraina, Croația, Spania.

Emil Săndoi a condus astăzi și antrenamentul oficial al „tricolorilor mici”. Selecționerul nu i-a avut la dispoziție pe Ștefan Târnovanu, Valentin Țicu, Louis Munteanu și Vladimir Screciu, fotbaliștii prezenți în Elveția cu prima reprezentativă. 

Renunțare surprinzătoare a lui Gică Popescu, după ce l-a „mitraliat” în direct pe selecționer!
PLECARE
Renunțare surprinzătoare a lui Gică Popescu, după ce l-a „mitraliat” în direct pe selecționer!

Nici George Cîmpanu, extrema chemată în ultima clipă de la CSU Craiova, nu a ajuns la antrenament. În schimb, David Miculescu, convocat în aceleași condiții, a fost prezent și a avut parte de un tratament special din partea lui Săndoi.

Emil Săndoi, înainte de România U21 - Spania U21

„Aștept cu nerăbdare să înceapă competiția cu meciul de mâine, cred că și băieții sunt în asentimentul meu. Cred că am mai reglat unele probleme pe care le-am avut în jocurile amicale pe care le-am disputat până în acest moment. E un moment deosebit de important individual și pentru fiecare dintre noi, din punct de vedere colectiv.

Știm că mâine întâlnim un adversar cât se poate de titrat, cu jucători valoroși în componență, dar am încredere în băieții noștri, s-au pregătit foarte bine și sper ca mâine să avem parte de un stadion plin. 

Știm că suporterii sunt de fiecare dată la înălțime și sunt convins că se va întâmpla asta și mâine, sper să avem parte de un debut bun”, a spus Emil Săndoi.

Probleme de lot pentru Emil Săndoi

„Ce pot să spun, Mihăilă e o pierdere importantă, fiind un jucător tânăr, având drept de joc la echipa de tineret bineînțeles că și noi am fi contat pe el. Am urmărit meciul aseară, ne-am bucurat pentru rezultatul pozitiv obținut de naționala României, dar eram și foarte îngrijorați după ce am văzut ce s-a întâmplat cu el. 

Ni l-am fi dorit și la acest prim meci, dar ne-am fi dorit și alți jucători care ar fi avut drept de joc la noi.

Pe Drăgușin nu îl vom avea, Screciu va intra după meciul cu Spania. Exemplele lor pot fi un imbold pentru ceilalți jucători care sunt în lot. 

S-a demonstrat că jucători care au fost la echipa de tineret și nu de câteva luni de zile, au ajuns la prima reprezentativă și din punctul meu de vedere, nu aș vrea să fac aprecieri, dar pot sublinia că cei trei jucători au fost unii dintre cei mai buni de pe teren aseară”, a spus Emil Săndoi.

+12 FOTO

Grupele EURO 2023

  • GRUPA A: Georgia (gazdă), Belgia, Olanda, Portugalia
  • GRUPA B: România (gazdă), Ucraina, Croația, Spania
  • GRUPA C: CehiaIsrael, Anglia, Germania
  • GRUPA D: Norvegia, Elveția, Italia, Franța

Programul în grupa României U21:

  • Etapa 1 (21 iunie 2023):
    România - Spania (Stadionul Steaua, București)  - ora 21:45
    Ucraina - Croația (Stadionul Giulești, București) - ora 19:00
  • Etapa 2 (24 iunie 2023): 
    România - Ucraina (Stadionul Steaua, București)  - ora 19:00
    Spania - Croația (Stadionul Giulești, București) - ora 21:45
  • Etapa 3 (27 iunie 2023)
    Croația - România (Stadionul Steaua, București) - ora 21:45
    Spania - Ucraina (Stadionul Giulești, București) - ora 21:45

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

Elveția - România n-a fost lider de audiență » Spulberat cu jumătate de milion de telespectatori

România salvată de VAR! Cum ar fi arătat clasamentul fără intervenția arbitrajului video: „tricolorii” ar fi pierdut locul care duce la EURO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează