FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Emil Săndoi, entuziasmat înaintea debutului pe banca României U21: „Spiritul de echipă trebuie să fie la cote maxime!”

Emil Săndoi
Emil Săndoi

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 17:37 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 18:24

Emil Săndoi (57 de ani), noul selecționer al României U21, a oferit un interviu înaintea partidelor amicale cu Spania U21 și Țările de Jos U21.

  • România U21 - Spania U21, programat pe 23 septembrie și România U21 - Țările de Jos U21, programat pe 27 septembrie vor fi LiveTEXT pe GSP.ro
Revenit la națională, Nicolae Stanciu anunță: „Sunt pregătit să-mi asum rolul de lider!”
ROMÂNIA
Revenit la națională, Nicolae Stanciu anunță: „Sunt pregătit să-mi asum rolul de lider!”

Săndoi revine pe banca naționalei de tineret, la meciurile cu Spania și Țările de Jos. A mai condus naționala între 2006 și 2013. Selecționerul a vorbit despre întoarcerea sa la echipă și despre așteptările pe care le are de la fotbaliștii săi. 

Emil Săndoi: „Momentul în care îmbraci treningul de antrenor al uneia dintre selecționatele României e ceva special”

„De fiecare dată este un sentiment special atunci când îmbraci tricoul echipei naţionale sau treningul acesteia, cum este cazul meu acum. Și eu am jucat în toate loturile naționale de juniori, de tineret, olimpic și prima reprezentativă, de fiecare dată te înceacă emoții aparte. 

Și în momentul în care îmbraci treningul de antrenor al uneia dintre selecționatele României e ceva special. Mereu am avut ceva aparte pentru jucătorii tineri, cei care au început să joace în campionatul nostru, poate unii dintre ei datorită regulii U21, și am urmărit cu interes mereu prestația jucătorilor tineri.

M-am bucurat de fiecare dată când am văzut că au reușite, care sunt din ce în ce mai multe. Din momentul în care am fost învestit, am urmărit în permanenţă pe viu tinerii jucători, dar și la televizor. Am încercat să le descopăr toate calităţile, pentru că sunt obligat să încerc să le pun în valoare calităţile.

Este prima acţiune pe care o desfăşurăm, am intrat în contact cu o parte dintre jucătorii care au fost convocaţi, restul urmează să vină pe parcurs. În această perioadă am mai dialogat cu ei. Am încercat să-i încurajez atunci când nu au avut reușite prea mari și sper să fie o colaborare cu succes”, a declarat Emil Săndoi pentru FRF.TV.

Emil Săndoi: „Jucătorii să se detașeze de problemele care sunt la club”

„Ei trebuie să fie conştienţi că în aceste puţine de zile pe care le au aici, sub culorile echipei naţionale, trebuie să încercăm să ne detaşăm de problemele care sunt la club, pentru că unii dintre ei vin după perioade faste, în care au avut reuşite şi rezultate foarte bune, dar sunt şi jucători care vin după o perioadă mai puţin bună şi automat trebuie să încerce să se detaşeze puţin, pentru a nu fi influenţat randamentul pe care îl dau aici. 

Noi vom încerca de fiecare dată să creştem valoarea jucătorilor tineri şi, în momentul în care se întorc la echipele de club, să ajungă cu plusuri, dacă se poate”, a mai precizat selecționerul.

Fără muncă nu se poate realiza nimic, fără disciplină tactică nu cred că vom avea câştig de cauză niciodată sau doar cu totul şi cu totul întâmplător. Iar în rest, spiritul de echipă pe care trebuie să-l demonstreze fiecare dintre noi, atât noi, pe bancă, cât și jucătorii, în teren, trebuie să fie la cote maxime.

- Emil Săndoi, selecționer România U21

Emil Săndoi, despre meciurile cu Spania și Țările de Jos: „Întâlnim două dintre cele mai puternice selecţionate din Europa”

Chiar dacă întâlnim două dintre cele mai puternice selecţionate din Europa şi din lume la nivel de tineret, ne dorim să facem o figură frumoasă. Şi pentru mine este prima acţiune pe care o am la acest lot, încerc într-un timp foarte scurt să le descopăr toate calităţile şi să le pun în valoare.

Sunt convins că avem băieţi de caracter aici. În ultima perioadă au ieşit mai mulţi jucători tineri la rampă au fost şi şapte goluri marcate de tineri pe parcursul unei etape. E un lucru îmbucurător, mă bucur cel mai mult pentru ei, pentru că rezultatul îţi dă o anumită încredere şi pot creşte într-o anume maturitate fotbalistică. 

Îmi doresc ca ei să aibă în continuare evoluţii bune la echipele de club şi aici să ajungă fără accidentări, dornici să demonstreze şi să obţină rezultate bune”, a mai spus Săndoi. 

Citește și alte știri despre echipa națională. 

Este convocat la naționala U21 a României, dar și-ar fi dorit să joace pentru Ungaria: „Din păcate, nu s-a putut”
ROMÂNIA U21
Este convocat la naționala U21 a României, dar și-ar fi dorit să joace pentru Ungaria: „Din păcate, nu s-a putut”
Lotul României U21 pentru amicalele cu Spania și Țările de Jos » Farul dă trei jucători, FCSB, CFR și CSU Craiova câte doi + Modificare de ultim moment
ROMÂNIA U21
Lotul României U21 pentru amicalele cu Spania și Țările de Jos » Farul dă trei jucători, FCSB, CFR și CSU Craiova câte doi + Modificare de ultim moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gigimarga2
gigimarga2  •  19 Septembrie 2022, 19:37
Postat de dorelus pe 19 Septembrie 2022, 18:58

Lume, lume ăst om a stat (este cuvântul potrivit) la tineret pe vremea lui Nasul Săndel fără niciun rezultat mulți ani, credeți că va face ceva sub Burlanu?

Nu te ai prins. E pe țeava dupa ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelus
dorelus  •  19 Septembrie 2022, 18:58

Lume, lume ăst om a stat (este cuvântul potrivit) la tineret pe vremea lui Nasul Săndel fără niciun rezultat mulți ani, credeți că va face ceva sub Burlanu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează