FOTBAL  »  NATIONALA  »  PORTUGALIA U21 - ROMÂNIA U21 1-2

Eroarea celor de la UEFA putea să-i strice recordul unui român: "Mă sunau să mă-ntrebe de cartonașul roșu"

Alex Pașcanu în mijloc
Alex Pașcanu în mijloc

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 13:59

Gafa uriașă a UEFA, care l-a dat eliminat eronat pe Pașcanu în Portugalia U21 - România U21, 1-2, a făcut ca tatăl acestuia, unul dintre cei 3 fani români prezenți la meci, să fie bombardat cu SMS-uri.

Alex Pașcanu a fost cel mai bun fundaș român în meciul cu Portugalia.

Notat cu 8 în Gazeta Sporturilor, stoperul lui Leicester City a fost, însă, erou negativ pe site-ul UEFA. Unde, din cauza unei erori cu care a fost trecut cu numărul de pe tricou (5 în loc de 4), a fost trecut drept avertizat la începutul meciului și, apoi, eliminat!

clipboard01

Vineri noapte, Alin Pașcanu, tatăl tânărului, a povestit, amuzat, ce a pățit după joc.

"Eu și familia am venit la meci, probabil am fost în total 3 suporteri români. Și, imediat după ce am ajuns la hotel, au început să curgă mesajele. «Ce face Alex? Cum a luat roșu? Cum a fost eliminat?». Am rămas mască, fiindcă băiatul a jucat 100 de minute!", se amuză Pașcanu senior.

Un eventual roșu îi strica recordul fundașului. Pașcanu a jucat toate minutele în aceste preliminarii, 630, fiind folosit încă de la debut, la 2-0 în Liechtenstein.

"Noi stăm în Anglia, însă suntem fani ai României U21 și vom veni inclusiv la meciul de la Ovidiu, unde sperăm într-o nouă victorie" Alin Pașcanu, tatăl lui Alex

Citește și:  CALCULE. Cum se califică România U21 la Euro 2019 » Naționala lui Rădoi e mare favorită cu 3 meciuri rămase de jucat

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
un_user_oarecare
un_user_oarecare  •  08 Septembrie 2018, 17:40

mai bine ar muta meciul la Ploiesti, cu siguranta ar avea stadionul plin!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează