FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, 11 OCTOMBRIE, ORA 19:00, TVR 1, LIVETEXT GSP.RO

EURO 2016 este ultima şansă pentru fotbalul românesc! Mircea Sandu : ”Dacă nu ne calificăm o să ajungem la amatorism”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 20:11

Naţionala României se află într-o perioadă bună, după victoria în faţa Greciei, iar şansele de calificare la EURO 2016 vor creşte în cazul unei victorii în faţa Ungariei.

Mircea Sandu este de părere că dacă naţionala României ratează calificarea la Campionatul European din 2016, fotbalul românesc va fi într-o criză şi mai mare.

”Fotbalul e într-o stare gravă. Dacă din grupa asta nu ne calificăm, atunci o să ajungem la amatorism. Echipele vor fi alcătuite din 80% amatori şi 20% profesionişti”, a declarat Sandu la Dolce Sport.

Deşi s-a vehiculat de multe ori că Piţurcă va pleca, fostul preşedinte al FRF este sigur că acesta va rămîne şi că este cea mai bună variantă pentru naţională.

”Piţurcă nu va pleca pentru că nu are nici o ofertă. Dacă primeşte o ofertă bună şi poate pleca, o va face. Clauza lui este de un milion de euro şi dacă va fi demis, nu va renunţa la nici un leu. În momentul actual este cel mai bun antrenor pentru 
naţionala României. Problema este că echipa încă nu e formată, nu există un nucleu, aşa cum era în 1994”, a declarat Mircea Sandu.

Fostul preşedinte al FRF ştie şi ce rezultate trebuie să obţină România pentru a se califica la Euro. ”Trebuie să cîştigăm toate meciurile disputate acasă şi cu Feroe în deplasare. Facem încă 18 puncte şi avem locul 2 asigurat”, a declarat Mircea Sandu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  08 Octombrie 2014, 16:44
Postat de unico_biancorossi pe 08 Octombrie 2014, 00:36

doamne fereste. asta e un blestem, amigo ?..))

NU e blestem, nu e IDEAL. Foloseste-l ca ŢEL. Îţi vor multumi copiii de 7-8 ani, peste 10 ani, cand vor ajunge la NAŢIONALĂ. Multumesc.

vlad57
vlad57  •  08 Octombrie 2014, 08:41

Cata mitocanie la cancerosul fotbalului romanesc Sandu!!! Iar ne scuipa in fata spunandu-ne ca Putzirca e singura solutie pentru nationala!!! Cata nesimtire trebuie sa ai sa desconsideri pe toata lumea in halul asta? De ce oare nu stiu unii cand sa se retraga si sa taca? Sandu a furat si a matrasit milioane. Ar trebui sa aiba bunul simt sa nu mai apara public. Si asa ne-a lasat cu Pitzirca, prostia secolului, pe cap. Smecheria nu e sinonima cu inteligenta. Sandu o fi smecher dar sigur nu e destept. Dovada faptul ca, in loc sa se respecte pe sine si sa taca el se da in spectacol. Asta arata limite intelectuale semnificative. Smecheria si nesimtirea i le stiam. Nu mai e nevoie sa faca parada,

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 00:36
Postat de jullien_alphonse pe 07 Octombrie 2014, 20:46

Profesionalism inseamna SI formare de opinie, sa CALCULEZI impactul vorbelor tale asupra papagalilor care INCA MAI CITESC fitzuica voastra. Acesti trântori care au distrus FOTBALUL ROMÂNESC sunt egalii Magdei Ciumac, NON-VALORI prin care se deturnează INTERESUL maselor de la ADEVARATELE PROBLEME. Ăsta trebuia să fie DEJA în pârnaie. - TU, autorule, LASĂ GUNOAIELE, ai 20 de ani, NU fi la fel cu prostimea şi mizeria ce te inconjoară. - Sa NU AI SOMN până nu vei vedea OAMENII POTRIVIŢI IN FRUNTE ! Restul e gunoi, copile! NU CONTRIBUI, şi TU, la scufundarea in mocirlă.

doamne fereste. asta e un blestem, amigo ?..))

Vezi toate comentariile (64)
Comentează