FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

EURO 2019 // Cifrele fantastice ale „tricolorilor” cu Anglia » Cum s-a descurcat fiecare titular al lui Rădoi: Hagi - cele mai multe driblinguri, Manea - 100% reușită la tacklinguri

Ianis Hagi
(foto: Raed Krishan, GSP)
Ianis Hagi (foto: Raed Krishan, GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 23 iunie 2019 09:00

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // Cifrele incredibile ale "tricolorilor" cu Anglia: la ce s-a descurcat cel mai bine fiecare elev al lui Rădoi în meciul de referință de vineri.

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

România a fost remarcabilă contra Angliei. Iar cifrele jucătorilor spun totul. GSP a intrat în posesia raportului InStat de după jocul de la Cesena, iar elevii lui Mirel Rădoi au avut indexuri de UEFA Champions League. De exemplu, performerul Florinel Coman a avut un index colosal după ce a obținut un penalty și a marcat 2 goluri. 424!

Iată și reușitele fotbaliștilor români:

RADU, DUBLU FAȚĂ DE HENDERSON!

Index InStat - 313
Portarul României a reușit o mulțime de parade de efect. Din acest motiv, deși a încasat două goluri, Radu are un index InStat de 313, aproape dublu față de al englezului Dean Henderson, doar 193.

MANEA, MAESTRUL TACKLINGURILOR

7 tacklinguri, 100% procentaj
Pe partea dreaptă, Cristi a reușit un meci mai bun decât cel cu Croația, în care dăduse și o pasă de gol. A arat banda și a avut o contribuție decisivă la penalty-ul scos de Coman, când l-a servit ideal, cu călcâiul, pe Dragomir, omul cu centrarea către Florinel. 

NEDELCEARU, PESTE TOȚI

83% dueluri câștigate, 5 din 6
Stoperul a fost imperial în fața lui Calvert-Lewin, atacantul lui Everton pălind în fața stoperului de la Ufa. Care a câștigat aproape toate duelurile cu atacantul care l-a înlocuit pe Solanke.

10 mingia recuperat Nedelcearu, cele mai multe dintre toți „tricolorii”

PAȘCANU, DĂ-LA-FIX

96%, cel mai bun procentaj de pase
Alex a jucat extraordinar în fața colegilor de la Leicester. Și n-a fost util doar în defensivă - nu mai puțin de 96% din pasele plecate de la stoperul României au ajuns la un coleg.

ȘTEFAN, DĂ ȘI PLEACĂ

Cele mai multe pase - 37
Fundașul stânga nu doar a scos o minge de pe linia porții, minge trimisă cu capul de Dowell pe care scria 1-0. Însă a fost și foarte activ. A dat cele mai multe pase din toată echipa României, 37. Trei sferturi dintre ele au și ajuns la colegi.

CIC, STOP JOC!

Cele mai multe faulturi utile - 4
Cicâldău avea cartonaș galben din primul meci, cel împotriva Croației, și, deși a fost cel mai dur român, 4 faulturi, va juca și contra Franței. 

BĂLUȚĂ, MEREU PREZENT

Medie InStat 303 în primele două meciuri
Deși n-a repetat evoluția superbă din jocul cu Croația, Băluță are o medie InStat excelentă, de peste 300, care îl face de neclintit pentru partidele următoare de la acest Campionat European.

MAN, MULTE SURPRIZE

100% dueluri aeriene câștigate, cele mai puține mingi pierdute - 1
A părut șters, însă Dennis stă bine la cifre. A pierdut o singură minge, stă cel mai bine la acest capitol dintre "tricolori", și a câștigat ambele dueluri aeriene. Procentaj 100%!

HAGI A DRIBLAT

75% din driblinguri reușite
Cel mai bun procentaj de reușită pentru fotbalistul Viitorului. Care, alături de Pușcaș și Coman, are 2 goluri marcate la acest turneu final.

COMAN WOW

Index InStat 424
Cel mai mare index obținut de fotbaliștii României la acest Campionat European, fără îndoială. Introdus în locul unui Andrei Ivan șters, Coman a jucat exemplar și, cu siguranță, are suficientă încredere pentru a termina en-fanfare competiția.

PUȘCAȘ PESTE TOT

Cele mai multe dueluri - 21, cele mai multe pase filtrante, 4
Statisticile vorbesc de la sine. Bătăiosul Pușcaș a fost o adevărată locomotivă, pe care Tomori n-a avut șanse să o țină în frâu. Cele mai multe dueluri, 21, cele mai multe dueluri aeriene, 6, cele mai multe driblinguri încercate, 5. Plus cele mai multe pase filtrante reușite, 4, pentru unul dintre cei mai buni jucători din echipa României. 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

Naționala cu doi selecționeri » George Pușcaș: „Era și Cosmin Contra în teren” + Florin Ștefan: „Să le demonstrăm oamenilor că merităm să ne susțină în continuare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

„Tricolorii” sunt cu un pas în semifinale! George Pușcaș: „Am câștigat cu inima. Suntem pregătiți pentru orice echipă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  25 Iunie 2019, 01:41

Indicii astia spun multe despre calitatile FIECARUI jucator din lot. Avem o generatie deosebita.

spinoza
spinoza  •  24 Iunie 2019, 15:24

Am orgasme cand vad ca englezoii mor de necaz si nu mai stiu cum sa minimizeze victoria romanilor. Vina cea mare o are increzutul de antrenor englez, care a scos mijlocasul si fundasul, si i-a inlocuit cu doi atacanti! S-au napustit spre poarta ca bezmeticii si au primit golurile in plin avant revolutionar. Asa-i cand esti arogant! Spre aducere aminte, caci au si memoria slaba, Romania i-au batut in 1998 cu 2-1 la Mondial, cu 3-2 la Europeanul din 2000 si la Cupa mondiala la fotbal 5 la 5 in 2017! Asa ca mucles!!!

adicn
adicn  •  24 Iunie 2019, 12:26
Postat de cpt.ahab pe 24 Iunie 2019, 00:38

Man a fost chiar mai slab.

Esti subiectiv. In a doua repriza cu Croatia, o jucat bine. Cu Anglia, e jucatorul cuc ele mai putine mingi pierdute, una!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează