FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Note GSP de la 4 la 8 pentru „tricolorii” mici, după eliminarea de la Euro: „A făcut un meci horror, e în cel mai prost moment al carierei”

foto: Raed Krishan/GSP +29   FOTO
foto: Raed Krishan/GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 07:08 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 09:13

România U21 a fost eliminată de la Euro U21, după 0-0 cu Germania U21, la capătul unui meci pe care „tricolorii” trebuiau să-l câștige pentru a fi siguri de calificarea în sferturi.

Naționala lui Adrian Mutu a avut momente bune de joc, pe care le-a alternat însă cu ezitările din defensivă, dar și cu lipsa de inspirație a oamenilor din atac.

Ce note au primit „tricolorii” după Germania U21 - România U21 0-0

Vlad: 8
- impecabil din nou. Cu siguranță unul dintre oamenii turneului pentru noi. Fără ezitări, două parade, dar și cu o doză de noroc a reușit să țină poarta intactă. E clar că a devenit un lider în noul U21, fiind mereu concentrat, atent să-și „ghidoneze" oamenii din față.

Vlădoiu: 5 

  • a fost primul meci pentru el la acest turneu final. Ușor scos din ritm de pauza de două săptămâni, s-a simțit. Nu jucase prea mult nici la echipa de club în ultima vreme. Pradă ușoară, rare au fost s-a achitat perfect de sarcinile defensive, mai mereu de pe partea sa porneau centrări spre careul lui Vlad. Inclusiv marea ocazie a lui Burkhardt (75) vine după o stângăcie a sa

Ciobotariu: 6

  • ceva mai sigur. A trecut peste șocul primului meci. Ceva mai bun in duelurile aeriene, segement deficitar pentru el. De multe ori primul la minge, clar mai bun 1 la 1 decat la jocul de cap. A apărut bine și în careul advers. Încă are momente în căre se elimină ușor, ajunge să fie avertizat pentru niște faulturi făcute după momente simple de neatenție

Pașcanu: 8

  • cel mai bun om din defensiva noastră în acest turneu final. Ezitant în 2019, când a luat ochii si datorită determinării, însă cu destule momente slabe, lunile în Spania par că i-au dat încrederea de care avea nevoie. Evoluție bună și cu Germania, ba chiar a scos un gol făcut, energic și mereu concentrat, păcat de accidentarea care nu l-a lăsat sa termine meciul

Haruț 5 

  • l-a pierdut pe drum pe Klimowicz la marea ocazie din prima parte. Pierde cu ușurință duelurile aeriene. Ce-i drept, ieri a jucat și pe un post relativ nou, ca improvizație din cauza problemelor lui Boboc. Fără aport ofensiv. Un nou meci neconvingător pentru fotbalistul FCSB-ului.

Itu: 5

  • s-a sufocat. Depășit lejer, fără sclipiri, în multe momente mult sub miza jocului. Cartonașul galben din finalul reprizei I i-a fost fatal. Faulturi repetate în multe momente. Mutu a simțit pericolul, fiind deseori cu doi-trei pași în spatele adversarului. Cel mai șters din echipa noastră.

Dulca: 5

  • a început bine. Câteva acțiuni de moral, apoi însă s-a stins. A greșit câteva pase, rămâne cu o bilă albă pentru curaj. Minusul ar fi mulțimea paselor greșite, plus acțiuni promițătoare terminate cu pasă înapoi

Oaidă 5

  • poate cel mai bun om de la mijlocul terenului din linia aleasa de Mutu pentru acest meci. S-a achitat de sarcinile trasate. I-au ieșit și câteva driblinguri. A căutat mereu mingea. S-a zbătut mult, uneori fără orizont. Hențul naiv putea nărui tot ce făcuse bun.

Olaru: 6 

  • revenit pe postul jucat la Gaz Metan. Puține realizări ofensive. A scos o lovitură liberă în marginea careului. E mereu implicat, recuperează multe mingi, nu se pierde în dueluri și nu se dă deoparte niciodată. Poate și din acest motiv iese deseori șifonat

Adrian Petre: 4

  • meci horror. Nico realizare. De multe ori certat și de colegi. Neimplicat, a mers mai mult decât a alergat. Lipsit de motivație, fără încredere. E clar că atacantul de la UTA e în cel mai prost moment al carierei.

Mățan: 6 

  • sub evoluția cu Ungaria. A cerut mult mingea. Blocat ușor de uriașii din defensiva nemților. Previzibil, cu puține momente de luciditate. Rămâne însă autorul marii ocazii din start. Acea bară venită ca urmare a unei acțiuni personale

Ciobanu: 6

  • întrarea sa a dat mai mult dinamism jocului. Mai multă lumină. Unul dintre remarcații acestui turneu. A intrat bine. Driblează cu ușurință. Găsește rapid soluții. Însă ieri n-a fost în cea mai bună zi de finalizare

Moruțan: 5

  • a incercat multe, i-au ieșit puține. Obosit, nervos, mijlocașul de la FCSB n-a strălucit. Deposedat ușor, previzibil și el. A căutat să țină mai mult de minge, însă a pierdut cele mai multe mingi la care a ajuns.

Drăgușin: 6 

  • tupeu, poziționare excelenta. N-a lasat să i se vadă vârsta. A încercat să calmeze jocul echipei noastre. Pozitionare bună, de notat și că a intrat intr-un moment favorabil. Când nemții nu mai forațau așa mult. Nu riscau, orice gol putând fi decisiv. Citește jocul, se simte școală italiană. Va fi probabil liderul defensivei următoarei campanii

6a fost nota primită de selecționerul Adrian Mutu

Note GSP de la 4 la 8 pentru „tricolorii” mici, după eliminarea de la Euro: „A făcut un meci horror, e în cel mai prost moment al carierei”

FOTO. Imagini tari din Germania U21 - România U21

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO

VIDEO. Conferință de presă Adrian Mutu, după Germania U21 - România U21 0-0

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Penalty în Germania U21 - România U21! Fotoreporterul GSP a surprins exact momentul

Salvatorul Pașcanu! Două intervenții decisive pentru stâlpul din defensiva „tricolorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
pirusis
pirusis  •  31 Martie 2021, 13:49

Morutan de departe cel mai slab. Petre macar nu a ajuns mingea la el. Morutan in schimb ne-a mancat calificarea si in meciul cu Olanda cand a refuzat sa paeze pt un gol ca se facut.

dansy
dansy  •  31 Martie 2021, 11:53

Ati fost blanzi cu Morutan.Si voi si cei de la DIGITV.Acest jucator umflat de Gigi si presa s-a prezentat lamentabil in toate meciurile de la U 21.Practic nu si-a meritat locul acolo.Din cauza lui Romania a jucat mereu in 10 oameni.Este lent,individualist,nu pune osul,nu face faza defensiva,nu da drumul la minge cand trebuie,este increzut.Are impresia ca in locul lui joaca comentariile umflate de presa si patron.

catalin_cj
catalin_cj  •  31 Martie 2021, 10:36

Morutan 5? A pierdut toate mingile, iar la recuperare a fost praf. Daca el a luat 5 atinci ceilalti au fost galactici.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează