FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV ”Benzar ar fi fost mai bun decât Nicușor Stanciu!” » De ce românii ar trebui să fie precum Cosmin Contra

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2017 11:58

Romario Benzar ar fi putut fi duminică numărul 10 al primei reprezentative! Afirmația îi aparține primului profesor din fotbal pe care l-a avut căpitanul Viitorului.

Sorin Badea, antrenorul de la LPS Banatul, a dezvăluit pentru GSP.RO faptul că actualul fundaș dreapta a început ca mijlocaș ofensiv.

"Eu speram să fie un număr 10 autentic, având în vedere ce calități are, cum nu prea avem în România la ora actuală. Avea poarta mereu în față, șuta fantastic, doar că antrenorii de după LPS Banatul au pus rezultatul pe primul plan și l-au pus fie închizător, fie fundaș lateral.

I-au tăiat aripile ofensive, avea șanse de a se afirma mai mult ca mijlocaș ofensiv. Oricum, se observă că pe "Roma" îl trage ața în față. Ar fi fost mai bun decât Nicolae Stanciu!", a povestit Badea.

"Era de sute de mii de like-uri"

Mult timp după ce-a sosit la LPS Banatul de la Sârbianca Giughici, Benzar a jucat pe fals! "Da, l-am băgat pe fals, întrucât aveam divergențe cu fostul său club. Știau și adversarii cu care jucam, ei erau de acord, știau care e situația. Benzar avea vreo 15 ani pe atunci, era nevinovat. Dar ce goluri putea marca!

La un turneu internațional la Kaposvar, jucam cu cei din Karnten, care aveau o academie foarte puternică, și-a prins un gol de la 30 de metri, ceva fantastic. Dacă îl aveam înregistrat, prindea sute de mii de like-uri în prezent.

Era ofensiv, așa trebuia să rămână, că defensivi avem cu duiumul în România. A avut soarta lui Jordi Alba, care și el la juniori evolua ca atacant", a mai comentat bănățeanul.

"Românii ar trebui să fie precum Cosmin Contra"

Sorin Badea l-a prins și pe Cosmin Contra la LPS Banatul: "Dacă ar fi fost toți jucătorii precum fotbalistul Contra, atunci nu știu cine ne-ar mai învinge acum. Este o inimă fantastică! Așa ar trebui să fie fotbaliștii români. Se vede și acum că oriunde se duce mișcă lucrurile".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează