FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Chivu rupe tăcerea într-un interviu-eveniment pentru cititorii GSP și face un anunț în premieră legat de alegerile FRF » Ce îi reproșează lui Burleanu

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 00:03

Într-un interviu exclusiv acordat lui Justin Gafiuc și Marius Mărgărit, fostul căpitan al “tricolorilor”, Cristi Chivu, recunoaște că va intra în staff-ul “Kaiserului” la FRF, dacă acesta va câștiga alegerile pe 18 aprilie. 

Din informațiile GSP, Chivu ar urma să preia postul de director al Departamentului internațional, în cazul în care Lupescu iese președinte. 

"Deocamdată, sunt alături de Ionuț Lupescu în campanie, dar când am luat decizia de a-l sprijini am fost conștient că va trebui să-l ajut și după alegeri.

Am avut discuții, dar n-aș vrea să intrăm acum în detalii. Dacă sunt aici să-l susțin înainte de alegeri, cu siguranță mă voi implica și după aceea!", anunță în premieră fostul câștigător de Liga Campionilor cu Inter. 

"Dureros e că, dincolo de campanie și rivalitate, în cei patru ani de mandat Burleanu a denigrat constant trecutul și a aruncat cu noroi în foștii jucători, începând cu Popescu și Hagi, care, prin ceea ce au făcut în carieră, și-au câștigat dreptul de a-și exprima un punct de vedere cu greutate. Dreptul ăsta nu ni-l poate lua nimeni! Se pare că deranjăm, iar cine l-a sfătuit să aibă o asemenea poziție zeflemitoare la adresa trecutului i-a făcut numai rău lui Burleanu. Copiii au nevoie de modele, de exemple, care vin din acest trecut denigrat de actualul președinte" Cristi Chivu pentru GSP

Fostul căpitan al ”tricolorilor” explică de ce a refuzat oferta lui Răzvan Burleanu în 2014, prezintă motivele pentru care i s-a alăturat lui Lupescu în campania federală și prioritățile fotbalului românesc. 

Interviul-eveniment pe 3 pagini cu Chivu poate fi citit integral în Gazeta de joi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1826169361017214
Naftuli Vasile  •  29 Martie 2018, 13:06

Cred că totuși va câștiga Burleanu, e tare cu politicul; anulează toate realizările în fotbal de pe timpul „comunismului” și este de ajuns. Fotbalul în România „democrată” începe cu primul lui mandat; care fotbal? asta contează mai puțin.

sala_dalles
sala_dalles  •  29 Martie 2018, 11:35

A inceput celalalt demagog . Max Nicu .

christiano0
christiano0  •  29 Martie 2018, 10:53
Postat de Florian Constantinescuflorian pe 29 Martie 2018, 08:06

o adunatura de oameni ,obisnuiti sa castige bani usori , FRF a fost si este vestiarul cu bani al unei tari in agonie ! vaca de muls pt vilegiaturisti ! ocupatie pt unii ce au incheiat o cu sportul demult si nu suporta sa fie oameni obisnuiti ! ce lucruri maretze fac ei acolo , orice investititii se realizeaza cu alte firme si oameni care se pricep ! ei nu sunt decat gestionari cu acte in regula ! Cand se schimba echipa , mereu raman altii pe afara si incep sa latre ca ei faceau mai bine ! de fapt ei nu fac si nu au facut nimic ! i a sa ii puneti sa vina la frf pe gratis sa vezi cum fug marile stele ale fotbalului ! dupa rezultate asa ar trebui sa fie ! a cata reconstructie este , si iar si iar ne pacalesc si ...

Bun punct de vedere. Nu m-am gandit nicioadata la el, dar citindu-l la tine, are perfect sens. Thanks!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează