FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ciprian Marica despre cum lucrează enigmaticul doctor Marijana Kovacevic: „Echivalează săptămâna cu ora”

Marijana Kovacevic
Marijana Kovacevic

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 11:07 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 14:38

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale nu-l poate uita pe Victor Pițurcă nici după 12 ani! Motivul? Acesta a făcut parte din lotul echipei naționale a României la Campionatul European din 2008, dar n-a fost folosit în niciun meci.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Ciprian, vreau să vorbim de echipa națională. Ai fost la Euro 2008...
- Dar n-am jucat. Și eram al doilea golgeter din preliminarii, după Mutu! A fost decizia domnului Pițurcă. Meritam să joc, dar nu mi-a zis nimic. Acum am discutat cu el: „Bre nea Piți, de ce nu m-ai băgat la Campionatul ăla European?". „Băi Cipi, cred că am greșit puțin și meritai să joci". Mă rog... Nu mă ajută scuzele pentru că așa n-am evoluat la singurul European pe care generatia mea l-a prins! Sunt trist din punctul asta de vedere.

- Dar... 
- Nea Ovidu! Eu n-am vrut să păcălesc pe nimeni. De când am avut cea de-a patra operație am simțit că nu mai pot. D-aia am jucat la FCSB, fără niciun ban și d-asta m-am retras! Eu am ales să ridic mâna, iar oamenii să-și aducă aminte de mine și de meciurile de la echipa națională unde am fost vizibil. Am dat totul pe teren, am iubit România și echipa națională. Nu merita să mă păcălesc pe mine!

- Prima operație a ta...
- A fost la 18 ani, atunci când m-am dus la Șahtior.

- Ai fost și la Marijana Kovacevici!
- Am încercat tot felul de soluții de recuperare. Am fost de trei ori la ea, dar mi-a reușit o singură dată. Poate prima dată eram mai tânăr și am crezut mai mult în chestia asta. Aveam 21 de ani. Stăteam la hotel, la ea mergeam doar la cabinet. Era ceva pe bază de electroșocuri. N-o prindeai mereu, era chemată pe la echipe. Nu știu dacă pot s-o recomand, dar merită încercat. Dacă ai o ruptură și medicul ți-a zis că stai 4-6 săptămâni, la ea în 4-6 ore ești gata! Ea calcula săptămâna cu ora.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Fobiile sportivilor » Cum a reacționat Simone Biles când Larisa Iordache i-a spus că are o albină în buchet: „Îmi pare rău pentru ea”

RETRO GSP 48 de ani de la publicarea unui interviu antologic » Piști Covaci despre Cruyff: „Luminile din baruri întunecă mintea în fața porții adverse!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează