SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  INEDIT

VIDEO Fobiile sportivilor » Cum a reacționat Simone Biles când Larisa Iordache i-a spus că are o albină în buchet: „Îmi pare rău pentru ea”

Foto: Getty Images +11   FOTO
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 09:06 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 15:50

Simone Biles, gimnasta din SUA care a dominat concursurile la care a participat în ultimii ani, a avut parte de o sperietură chiar pe podium în 2014.

Americanii susțin că e cea mai bună gimnastă din toate timpurile, iar performanțele sale susțin în mare parte această teză. Simone Biles, 23 de ani, are în palmares la competițiile majore 23 de medalii de aur. Dificultatea exercițiilor sale e una la care cu greu vreo altă gimnastă poate ajunge.

A participat la o singură ediție a Jocurilor Olimpice, cea de la Rio, unde a adunat patru medalii de aur și una de bronz. La Campionatele Mondiale a bifat cinci ediții urcând de 19 ori pe prima treapta a podiumului.

Într-una dintre aceste ocazii, Simone a trecut prin ceva unic. În 2014, la Nanning la festivitatea de premiere pentru concursul de la individual compus, americanca a oferit imagini și reacții care nu se prea întâlnesc pe un podium.

25de medalii mondiale are în palmares Simone Biles, cucerite în cinci ediții, 19 fiind de aur, 3 de argint și 3 de bronz. Ea este cea mai medaliată gimnastă din toate timpurile la CM, atât la masculin, cât și la feminin

+7 FOTO

Simone Biles: „M-am speriat!”

După ce a primit medalia, florile și s-a intonat imnul,  Simone s-a dat jos de pe prima treaptă, încercând să se ferească de ceva. Larisa Iordache, aflată pe poziția a doua, îi atrăsese atenția că în buchetul său era o insectă

„Larisa mi-a spus că e o albină și am încercat să scap de ea. Am aruncat buchetul, dar a venit după mine, apoi s-a mutat pe cel al Kylei Ross. Îmi pare rău pentru ea, dar nu-mi plac deloc insectele!”, spunea atunci Simone Biles.

Americanca a continuat: „Mi-era teamă să nu mă înțepe pentru că nu am mai fost înțepată de o albină sau de o viespe. Nu am vrut să risc de aceea m-am speriat atât de tare!”.

Simone Biles urmează să concureze în 2021 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ultima sa competiție în gimnastică.

5titluri mondiale la individual compus are Simone Biles în carieră

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

VIDEO + FOTO Simone Biles, exerciții uluitoare! Coborâre în premieră la bârnă și un salt triplu-dublu la sol

Simone Biles despre amânarea Jocurilor Olimpice: „Un an înseamnă mult pentru un sportiv de top”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează