FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

EXCLUSIV Explicația cu accente xenofobe a lui Dinu pentru gesturile huliganice ale fanilor români din Italia: „Acolo e sălbăticia Occidentului, noi doar importăm răul ăla”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 12:47

Cornel Dinu a detectat atuul României U21 în fața naționalelor puternice precum Anglia U21 și Franța U21. „Tricolorii” au câștigat cu 4-2 în fața Angliei și au remizat, 0-0, cu Franța.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

„Avem o generație în care trebuie să credem. Avem o singură academie, a admirabilului Gică Hagi. Ei au centre sportive în toate marile orașe în care au crescut și o Franță dincolo de mări.

Francezii ne-au dominat, la fel ca Anglia, care și ea e de peste mări. Inteligența noastră a fost ca de obicei deosebită.

Ne bucurăm că am avut 10.000 de români în tribune, dar ar trebui să le dăm palme, că ei nu se întorc acasă unde e devălmășie și rămân acolo unde mai dau un pumn la o doamnă.

Că acolo e sălbăticia Occidentului, noi doar importăm răul ăsta.

Să ne dea de gândit că ne vin românii în tribune, dar exodul de 4 milioane de români e din cauza blestemului de guvernare pe care-l avem în special după anul 2000”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Soția lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  25 Iunie 2019, 13:18

Mai rau e nu ca ***, hotii si cersetorii au plecat, astia au loc in puscariile din occident, dar mai rau este ca a plecat elita tarii sute de mii de oameni cu studii superioare si cu o pregatire foarte buna, oameni de care tara avea mare nevoie, dar cum sa stea in Romania pe un slariu de 2 lei, este normal ca toti sa plece din tara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

j0k3r
j0k3r  •  25 Iunie 2019, 13:17

superb, ce mentalitate are acest nimeni de dinu si ce mentalitate in comentarii. ne miram de ce ne conduce psd. sa stam educati aici, e superb.

starcraft
starcraft  •  25 Iunie 2019, 13:16

***. Ce romani am intalnit in occident ... afara trebuie sa te feresti cel mai mult de romani daca vrei sa-ti fie bine. Nu generalizez, dar peste 50% din cei plecati afara sunt needucati, oameni fara minte, *** si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează