FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Dezvăluiri în premieră ale lui Hagi! » Cum îl prezenta Lucescu în ziarele italiene la doar 19 ani! Cererea surpriză a regretatului Mişa Klein

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 noiembrie 2014 11:22

Diseară este reeditarea duelului dintre România şi Irlanda de Nord, în direct la TVR de la 21:45 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Meciul cu Irlanda de Nord de acum 29 de ani a însemnat foarte mult şi pentru Gheorghe Hagi. "Regele" fotbalului românesc a fost pentru prima oară căpitan la echipa naţională, iar Hagi a explicat într-un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns să poarte banderola.

Cel mai mare fotbalist român a dezvăluit şi ce le spunea Mircea Lucescu jurnaliştilor italieni încă din 1984, înainte să devină celebru şi a făcut o dezvăluire incredibilă despre regretatul Mişa Klein.

"Înainte de Campionatul European din 1984, din Franţa, am făcut un turneu de pregătire în Italia. Am jucat cu Milan, cu Fiorentina... Nea Mircea chema ziariştii italieni şi le spunea despre mine că sînt un fotbalist de mare viitor, că voi fi peste cîţiva ani un jucător de top în Europa, îţi dai seama?

Printre toate calităţile lui, cea de vizionar trebuie trecută pe primele locuri. Are omul ăsta un fel de a vedea lucrurile, ceva extraordinar! Ce eram eu în 1984?

Nimic mai mult decît un puşti de viitor. Iar el le vorbea italienilor numai despre mine. Bietul Mişa Klein, Dumnezeu să-l ierte!, îmi zicea "Gică, cheamă-mă, frăţioare, şi pe mine, să apar şi eu în pozele din ziarele italiene"

Gică Hagi povesteşte în interviul publicat exclusiv din Gazeta Sporturilor de astăzi şi ce i-a transmis Mircea Lucescu înainte să-i dea banderola, dar şi de ce s-a ratat calificarea cu Irlanda de Nord. Interviul se va regăsi şi în cartea despre Mircea Lucescu pe care o va scrie ziaristul Daniel Nanu. Pe platforma Gazeta Digitală găseşti interviul complet al celui mai mare fotbalist român.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Noiembrie 2014, 16:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

era un user interesant, chiar ne amuzam mult in timpul comentariilor de la CM. intre timp s-a corodat, probabil nu ii prieste sa scrie frecvent pe site. este un fenomen des intalnit.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Noiembrie 2014, 16:51

e si normal. fara indoiala ca mircea lucescu este unul dintre cei mai amri oameni de fotbal ai romaniei. ca jucator, manager, antrenor, ambasaodr al fotbalului, intotdeauna ne-a adus cinste si respect.

xhthu
xhthu  •  14 Noiembrie 2014, 12:49
Postat de valiza.epo pe 14 Noiembrie 2014, 12:25

Esti mai prooost decat vaalahul..., vaalahule! Hagi a jucat la Farul, in B! Iar in perioada Brescia, Lucescu juca cu doi mijlocasi de 16 ani: Pirlo si Baronio! Baronio era mai talentat decat Pirlo, dar mai putin... serios. De unde sa stii tu ceva despre fotbal?! Daca ai stii, n-ai mai fi stelist. Adica idiooot!

hagi la farul pana sa debuteze la seniori a jucat doar in campionatul de juniori .tu probabil ai auzit ceva de perioada luceafarul si repeti ca un papagal prost ,dar acolo era vorba de divizia C ,nu B . hagi a fost in echipa farului care retrograda in B prin 82 sau 83 dar l-a transferat sportul studentesc imediat .a jucat in B doar in creierul tau atrofiat si mijlocasul pirlo de tare ce l-a descoperit il mucé il juca atacant .vreo 2 meciuri ,pana sa-l trimita inapoi la tineret unde a stat 2 ani si mai statea daca nu pleca idulul tau il mucé de la brescia . sunt chestii foarte cunoscute si la dispozitie pe net cu date si cifre pentru cine nu stie, dar tie iti place sa suji bula

Vezi toate comentariile (20)
Comentează