FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

EXCLUSIV Întâlnire secretă între Adi Mutu și Daum » Ce au vorbit cei doi și ce spune dinamovistul despre selecționer

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 16:21

Adrian Mutu, managerul lui Dinamo s-a întâlnit azi,  cu selecționerul Christoph Daum.

GSP.RO a aflat că "Briliantul" a discutat azi cu selecționerul României, iar contactat de GSP.RO, Mutu a confirmat și a detaliat întâlnirea cu Daum.

"E adevărat că am avut o întâlnire cu selecționerul naționalei în cursul zilei de azi și am purtat o discuție foarte deschisă și foarte constructivă. Domnul Daum mi-a lăsat o impresie foarte bună, mi s-a părut o persoană deschisă și comunicativă, cu o experiență foarte bogată în fotbal.

Am vorbit despre meciul cu Polonia, despre meciul care urmează, cu Rusia, dar și despre jucătorii noștri de la Dinamo care ar putea ajuta naționala pe termen scurt, dar și pe termen mediu si lung.

În urma acestei discuții cu domnul Daum mi-am dat seama de faptul că de când nu mai fac parte din lot am devenit unul dintre cei mai pretențiosi și nerăbdători suporteri ai naționalei. Am spus că sunt dezamăgit de prestația naționalei în meciul cu Polonia, dar sunt conștient de faptul că staff-ul actual are nevoie de timp pentru a-și impune filozofia.

Eu încă mai cred în calificarea la acest turneu final și am încredere în staff-ul naționalei. Cred că ar trebui să îi dăm credit în continuare și să ne dăm seama că e nevoie de ceva mai mult timp pentru a-și impune stilul", a spus Mutu pentru GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
andy_2008
andy_2008  •  13 Noiembrie 2016, 19:08

Daca nici PASTILATII nu se mai inteleg intre ei .......

brancusi
brancusi  •  13 Noiembrie 2016, 17:55

Au facut schimb de retete.

ionutstv
ionutstv  •  13 Noiembrie 2016, 17:42

Au tras linie si au realizat ca jocul e praf.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează