FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARENA NAȚIONALĂ

EXCLUSIV Ordin de la UEFA! Ce trebuie schimbat la Arena Națională până la EURO 2020 + răspunsul Primăriei cu privire la problemele depistate de GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 11:01

Zilele trec, iar întrebările cu privire la organizarea meciurilor din România de la EURO 2020 se înmulțesc. Vor fi stadioanele gata? Dar noua magistrală? Cum va arăta Arena Națională atunci?

Gazeta a scris în ultimul an de două ori despre problemele de la cel mai important stadion al țării. La ultima analiză erau imperfecțiuni la stâlpii de susținere port-copertină, așa că am cerut părerea Primăriei Capitalei.

Răspunsul a venit. Cei care se îngrijesc de stadion recunosc problemele și anunță că acestea vor fi remediate: "În ceea ce privește lucrările la Arena Națională la care faceți referire, Primăria Municipiului București are în vedere demararea, în cel mai scurt timp, a unor astfel de lucrări care să aibă în vedere inclusiv renovarea stâlpilor de susținere port copertină".

Rezultatele inspecției UEFA

Forul continental a venit la București pe finalul anului trecut pentru a inspecta arena care urmează să organizeze 3 meciuri din grupe și un sfert de finală la EURO 2020.

Răspunusl este unul pozitiv. Oficialii UEFA sunt mulțumiți de ceea ce au văzut, dând ordin doar pentru mici detalii, precum modernizarea tribunei media sau extinderea capacităților de transmisii date.

"În legătură cu rezultatele inspecției UEFA de anul trecut, vă comunicăm faptul că specialiștii UEFA au făcut o primă evaluare a elementelor de infrastructură a Arenei Naționale, precum și a diverselor rețele și instalații necesare în organizarea meciurilor.

Concluzia vizitei a fost că Arena Națională este unul dintre stadioanele care se pretează cel mai bine pentru organizarea de evenimente fotbalistice de anvergura Turneului Final UEFA EURO 2020, ulterior fiind propuse unele măsuri care vizează extinderea capacităților de transmisii date, reamenajarea tribunei media, amenajarea, instalarea unor spații provizorii de lucru pentru jurnaliști, voluntari, serviciile de catering etc. în perimetrul înconjurător al stadionului și creșterea siguranței spectatorilor".

Citește și: 

Episodul 1: VIDEO+FOTO Se degradează Arena! Lojele și stâlpii de susținere din zona VIP sunt într-o stare deplorabilă

Episodul 2: VIDEO Problemele depistate de GSP la Arena Națională în urmă cu un an au fost rezolvate » Dar au apărut altele :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  28 Martie 2018, 14:22

Ordin primiti voi de la alde gigi, entitati cu iq indoielnic, uefa are anumite cerinte pentru a aproba desfasurarea evenimentelor organizate sub egida lor. Burta pe carte pseudojurnalistilor ce ati umblat la scoala ca sa beti cerneala.

mirciulake
mirciulake  •  28 Martie 2018, 14:06
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 28 Martie 2018, 13:48

Potolitiva cu gandurile astea! Ce Campionat European tot visati voi? Ati inebunit?

Corect! Nu se va juca niciun Campionat European la noi!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  28 Martie 2018, 13:48

Potolitiva cu gandurile astea! Ce Campionat European tot visati voi? Ati inebunit?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează