FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // EXCLUSIV Cosmin Contra, surprize mari în echipa de start! 5 jucători menajați pentru Norvegia + decizie ciudată în „cazul Mitriță”

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 09:31

România va juca azi, de la ora 19:00, cu Insulele Feroe, în preliminariile EURO 2020. Selecționerul Cosmin Contra și-a conturat deja echipa de start.

  • Insulele Feroe - România se joacă sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

Cosmin Contra pregătește meciul cu Insulele Feroe cu gândul la partida decisivă cu Norvegia și ar fi decis după antrenamentul de vineri seară să menajeze mai mulți jucători importanți. 

Schimbă linia de mijloc 

Selecționerul ar fi tentat să folosească două linii de mijloc total diferite. Astfel, Contra vrea să menajeze cei cinci mijlocași pe care îi va folosi la meciul cu Norvegia, decisiv pentru menținerea în cursa pentru Euro 2020.

Și sistemul va fi schimbat. Dacă în prima partidă va apela la 4-3-1-2, la meciul cu Norvegia va reveni la clasicul 4-2-3-1. Cei mai în formă jucători din Liga 1 ar urma să își facă și ei loc în echipele de start, Nistor urmând să fie titular azi, iar Florinel Coman marți. Mitriță a fost pregătit la antrenamentul de vineri ca inter stânga, deși în mod normal evoluează ca extremă stânga sau vârf! Acesta ar intra împotriva lui Feroe în linia de mijloc cu Nistor și Anton.

Cum ar putea arăta echipele de start

Echipa probabilă cu Feroe: Tătărușanu - R.Benzar, Chiricheș, Nedelcearu, Bancu - Nistor, Anton, Mitriță - I. Hagi - Pușcaș, Fl. Andone 

Echipa probabilă cu Norvegia: Tătărușanu - R.Benzar, Chiricheș, Nedelcearu, Bancu - R. Marin, Bordeianu - Deac, N.Stanciu, Fl. Coman - Pușcaș 

Decizie ciudată în „cazul Mitriță”

Contra surprinde cu ideea de a-l titulariza pe Mitriță la primul meci cu Feroe. Selecționerul a invocat în ultimele luni că unul dintre motivele pentru care nu a apelat la jucătorul lui New York Ciy FC este faptul că nu poate juca în primul meci dintr-o „dublă” din cauza diferențelor mari de fus orar. 

În plus, selecționerul a lăsat să se înțeleagă după ce l-a rechemat la lot că ar urma să-l folosească în meciul cu Norvegia: „Îmi e ușor să-l aduc din America, să-l pun să zboare 14-15 ore, să stea 7 zile la lot și să-l folosesc doar 20 de minute. Acum, că acțiunea durează 10 zile și al doilea meci e cu Norvegia, poate-l chem. Vom vedea dacă Mitriță va fi în lot”.

Mitriță n-a mai prins lotul naționalei din martie, după ce s-a certat cu Cosmin Contra la meciul cu Suedia, 1-2. Atacantul a fost exclus după ce l-ar fi înjurat pe Ionel Gane, după ce „secundul” i-a făcut observație în timpul jocului. Contra a aflat și a anunțat: „Cât voi fi eu selecționer, tu n-o să mai joci în echipa națională!”. (Detalii AICI)

CLASAMENTUL GRUPEI F

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Citește și:

Contra stă sigur până la ultimul meci! Detaliul care-l păstrează pe banca României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
zagna
zagna  •  12 Octombrie 2019, 16:30

Razvan nu joaca la club, nu se mai respecta regulile ? Coman nu are loc, de ce nu l-a lasat la U21 ?

fairplayromania
fairplayromania  •  12 Octombrie 2019, 15:37

Nu prea e nimeni pe aici...sunteţi toţi pe stadion? GSP tată, băgaţi tată ştiri de la nuntă că văd că au succes.... Au dispărut toţi microbiştii, doar bîrfitorii au mai rămas.... Cîte grame are brăţara de aur ? Are si diamante?

fairplayromania
fairplayromania  •  12 Octombrie 2019, 15:22
Postat de calicon pe 12 Octombrie 2019, 14:54

Tu ai văzut un meci din MLS? Mai vorbim după ce îl vezi.

La radio nu prea poţi să vezi meciul de fotbal, doar îţi imaginezi...:)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează