FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // FOTO+VIDEO / Probleme pentru Cosmin Contra » Romario Benzar ar putea lipsi din „dubla” cu Insulele Feroe și Norvegia

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 20:34

Romario Benzar (27 de ani) s-a accidentat în Italia și nu a făcut parte din lotul lui Lecce pentru meciul cu Atalanta (scor 1-3). Totuși, acesta se va prezenta la echipa națională, înaintea „dublei” cu Insulele Feroe și Norvegia, urmând ca staff-ul medical al „tricolorilor” să se pronunțe în privința lui. 

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

Selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) a vorbit în această seară despre situația fundașului dreapta.  

Benzar are o lovitură la genunchi, va veni mâine la București și, în funcție de ceea ce doctorul va evalua, vom vedea dacă va trebui să convocăm alt jucător sau nu. Variantele sunt. Avem o listă destul de mare. Întotdeauna avem soluții”, a spus Cosmin Contra.  

Vasile Mogoș (26 de ani, Cremonese) este celălalt fundaș dreapta convocat de către Cosmin Contra la echipa națională, iar Cristi Manea (22 de ani) ar putea fi o altă variantă pentru acest post, dar selecționerul așteaptă mai mult de la jucătorul FCSB-ului. 

„Cristi Manea vine după o pauză destul de mare, s-a văzut că nu are un ritm foarte bun, dar e important că a jucat titular într-un derby. Dacă va avea continuitate, sigur va reveni printre «tricolori»”, a spus Cosmin Contra. 

Precauți cu Insulele Feroe

În ceea ce privește deplasarea din Insulele Feroe, Cosmin Contra este încrezător că România va obține cele trei puncte, având în vedere și atmosfera bună din vestiarul „tricolorilor”. 

„Să tratăm cu mare atenție acest meci, pentru că este cel mai important. Avem exemple destule în care naționala României a suferit pe suprafață sintetică, dar ne vom lua toate măsurile. Voi alcătui echipa în funcție de ce voi vedea la antrenamente, nu după suprafață.  

În momentul de față, toți băieții au venit bine, atmosfera este foarte bună. Sper de mâine, când ne reunim toți, concentrarea să fie maximă. Singurul meu gând este să transmit toate lucrurile pozitive pe care le-am făcut în această perioadă. Le voi cere jucătorilor să câștige la un gol diferență. Până sâmbătă sunt șase antrenamente, așa că se pot întâmpla multe. În funcție de lucrul ăsta pot interveni schimbări. 

Față de ce am eu în minte, pot vedea altceva la antrenamente și să mă schimb. Primul meci este cel mai crucial. Până să vorbim de meciul cu Norvegia trebuie să câștigăm în Feroe. Sunt sigur că vom câștiga în Insulele Feroe. Dacă Spania va câștiga cele doua meciuri, și un egal cu Suedia ne poate califica la Campionatul European”, a spus Cosmin Contra. 

TRICOLORII CONVOCAȚI:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 63/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Ionuț Radu (Genoa, 0/0) 

Fundași: Romario Benzar (Lecce, 16/0), Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo, 56/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár 1/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa 5/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 37/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 10/0) 

Mijlocași: Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 19/1), Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 1/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Dan Nistor (Dinamo București, 0/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 9/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 21/4), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 33/10), Ianis Hagi (Genk, 7/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 7/0), Florinel Coman (FCSB, 0/0) 

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 35/12), George Pușcaș (Reading, 10/5), Florin Andone (Galatasaray, 23/2)

FOTO+VIDEO // Primul antrenament al „tricolorilor”

+19 FOTO

CLASAMENT GRUPA F

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

VIDEO Cosmin Contra și-a continuat meciul cu jurnaliștii: „Dar de ce mă întrebați asta?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  07 Octombrie 2019, 04:08

Benzar mai joacă fotbal? Unde şi cît de des?

1651745445083839
Gheorghe Dragan  •  06 Octombrie 2019, 21:03

cu vlad ,,chichirez" fundasi luam sigur gol de la toti nu numai de la insulari! :D brava contra nu-ti mai zic de ce-or sa spuna suporterii de gurita!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează