FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // Ilie Dumitrescu și-a ales favoriții de la națională: „Nu mă pun în locul selecționerului, dar ei doi sunt într-o formă bună”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 20:56

Ilie Dumitrescu (50 de ani) e de părere că Florinel Coman și Alexandru Mitriță (24 de ani) ar trebui utilizați în partida cu Insulele Feroe, de sâmbătă. 

Doar primul urmează să fie titular în partitura gândită de Cosmin Contra, conform informațiilor GSP.

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

„Nu mă pun în scaunul selecționerului, să fac eu echipa de start. Totuși, părerea mea e că avem nevoie și de Mitriță și de Coman. Ambii sunt în formă bună. Coman e cel mai bun jucător de la FCSB, iar Mitriță e o surpriză plăcută în campionatul Statelor Unite”, a spus Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

6 goluriîn 18 meciuri are Florinel Coman în acest sezon, la FCSB

13 goluriîn 31 de partide a strâns Mitriță la New York City, din momentul transferului din februarie 2019

Cum ar putea arăta România la Torshavn: Tătărușanu - Benzar, Chiricheș, Ad. Rus, Bancu - R. Marin, Bordeianu, Fl. Coman - I. Hagi - Andone, Pușcaș

CLASAMENTUL GRUPEI F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO+FOTO Ultrașii au venit la antrenamentul oficial al naționalei + Vremea le-a dat bătăi de cap „tricolorilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
caoradea
caoradea  •  11 Octombrie 2019, 21:58

Da, parerea unui baiat care a fost afara de la Spurs pt praf si alcool, pe urma a facut variera in Mexic !!! Dp care, vine si pupa talpa oierului.... Ilie, te-am crezut om serios. Mister ! Asa trebuie sa se adreze angajatii tai catre tine ????? Nu mai am cuvinte....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează