FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Ciprian Tătărușanu exclude varianta unui meci facil: „Întâlnim o echipă cu un progres vizibil. Vom avea de suferit dacă îi tratăm de sus”

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 20:12

Ciprian Tătărușanu, 33 de ani, goalkeeper-ul lui Olympique Lyon și al echipei naționale, a vorbit despre duelul cu Insulele Feroe și a avertizat: „Întâlnim o echipă cu un progres vizibil în ultimii ani”.

  • Marius Mărgărit, reporterul special al Gazetei Sporturilor, este în Feroe, de unde oferă cele mai noi informații despre echipa României;
  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

„Avem un meci dificil mâine, întâlnim o echipă cu un progres vizibil în ultimii ani. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Dacă îi tratăm de sus și nu avem o atitudine corespunzătoare, cu siguranță vom avea de suferit. Cel mai mult mă interesează victoria, nu neapărat să nu primim gol.

Nu suntem obișnuiți cu această suprafață, cred totuși că jucătorii se pot adapta oricăror condiții”, a spus Tătărușanu, la conferința de presă de azi. 

Tătărușanu a fost pe teren și în duelul tur cu Feroe, câștigat cu 4-1. Atunci, portarul a înregistrat o premieră, aceea de a fi căpitan la prima reprezentativă.

📽 Cosmin Contra şi Ciprian Tătăruşanu vorbesc înaintea partidei cu Insulele Feroe, de mâine seară, ora 19:00, în direct la PRO TV şi Radio România Actualități Liveblog FORZA TRICOLORII 👉 bit.ly/ROU_oct #HaiRomania🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Vineri, 11 octombrie 2019

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Ciprian Tătărușanu exclude varianta unui meci facil: „Întâlnim o echipă cu un progres vizibil. Vom avea de suferit dacă îi tratăm de sus”

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA // FOTO + VIDEO Ultrașii au venit la antrenamentul oficial al naționalei + vremea le-a dat bătăi de cap „tricolorilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close