FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

FIFA a anunțat brigăzile de arbitri care vor conduce meciurile echipei naționale cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia

Clement Turpin (foto) va conduce România - Germania // foto: Guliver/gettyimages
Clement Turpin (foto) va conduce România - Germania // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 15:11 / Actualizat joi, 11 martie 2021 16:21

FIFA a ales brigăzile de arbitri care vor conduce meciurile echipei naționale a României din această lună, contând pentru preliminariile de calificare la Cupa Mondială.

Primul meci, care va avea loc pe „Arena Națională” în compania Macedoniei de Nord, va fi condus de o brigadă portugheză. „Centralul” desemnat este Fabio Jose Costa Verissimo, acesta urmând a fi ajutat de asistenții Luis Andre Ferreira Pinto Campos și Bruno Miguel Campos Rodrigues. Arbitru de rezervă va fi Antonio Emanuel Carvalho Nobre, anunță frf.ro.

Singurul contact pe care Fabio Jose Costa Verissimo l-a avut cu reprezentativa „tricoloră” a fost în preliminariile ultimei Cupe Mondiale, din 2018. Lusitanul a fost arbitru de rezervă la 0-0 cu Kazahstan.

Brigăzile delegate la România - Germania și Armenia - România

  • Al doilea meci al „tricolorilor”, cu Germania, va fi condus de o brigadă din Franța, cu Clement Turpin la centru, Nicolas Danos și Cyril Gringore ca asistenți și Jerome Brisard ca arbitru de rezervă;
  • Ultimul meci, cu Armenia, care va avea loc la Erevan, va fi oficiat de o brigadă din Letonia, condusă de Andris Treimanis. Acesta va fi ajutat de asistenții Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs și de rezerva Vitalikj Spasjonnikovs;
    Andris Treimanis a fost arbitru de rezervă la semifinala dintre Germania și România U21, scor 4-2, de la Campionatul European din 2019.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Răzvan Burleanu, declarații îndrăznețe: câți spectatori vrea la meciurile de la Euro 2020 + tribune închise la România - Germania?

ANALIZĂ GSP: Germania șchioapătă înainte de meciul cu România! Ce probleme are Low + cum poate arăta primul „11”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează