Comentarii (72)
slickbubu  •  10 Martie 2020, 14:26
Postat de alexzece pe 10 Martie 2020, 14:13

M-am oprit cand am citit ''Suceava''.Restul articolului nu mai conteaza.Moldoveni.N-ai ce sa ceri.

zise el ... melteanul ...

eterna.terra.nova  •  10 Martie 2020, 14:19

Omul are dreptate 100% trebuie sa vezi doar ce expirati.joaca la nationala in speranta.de a mai prinde un contract in Turcia. Fotbalul.romanesc e cazut greu ce.se joaca in liga 1 azi se juca in B acum 15 ani poate chiar C

iuli09  •  10 Martie 2020, 14:16

Eu nu inteleg de ce vorbeste spaniola cu Demichelis; inseamna ca unul dintre ei nu stie germana ; presupun ca Demichelis pentru ca tanarul in cestiune e austriac prin nastere , deci vorbitor nativ de germana .

alexzece  •  10 Martie 2020, 14:13

M-am oprit cand am citit ''Suceava''.Restul articolului nu mai conteaza.Moldoveni.N-ai ce sa ceri.

joze_maurinio  •  10 Martie 2020, 14:02

Ar trebui sa-l ia Petrescul Dan la CFR si sa-l bage vreo 10 secunde pana sa-l schimbe. Ca sa castige experienta. Intr-un campionat intreg poate ajunge chiar la 15 minute intregi de experienta.

pma77  •  10 Martie 2020, 13:56

Pustiul s-a nascut in Viena deci nu stiu de ce avem atatea pretentii ca el sa joace pentru Romania,pana si Boloni care se considera ungur a jucat pentru Romania pentru ca la noi s-a nascut,si pana la urma nu cred ca trebuie sa-l regretam atat de mult ca doar nu joaca la echipa mare a lui Bayern ci la juniori,si Ianis a jucat la juniorii lui Fiorentina si acum se plimba de la un club la altul,eu zic ca daca era vreun mare talent era deja la echipa mare a lui Bayern.

slickbubu  •  10 Martie 2020, 13:52
Postat de enigmaticul pe 10 Martie 2020, 13:15

Mda... Cunoaște și ăsta problemele fotbalului românesc așa cum le cunoaște bunica!! În schimb își lauda progenitura că e super pregătită. Mai avem un caz de genul acesta în țară, iar rezultatele le știm cu toții.

Maaan ... sunteti pe comentaci frf pe faţă. Imi amintiti de postacii psd. Sunteti atat de redusi si slab pregatiti incat nu sunteti in stare sa o faceti cat de cat subtil ... ba, cat de cat macar. Faceti mai mult rau sefului asa.

sandi  •  10 Martie 2020, 13:17

nu stiu cate s au schimbat in 20 ani de cand nu mai sunt in fenomenul sportiv, dar cred ca nu asa multe in bine. eu personal nu am putut juca pt ca un antrenor voia spaga sa pot pleca la alt club. antrenorul unde am plecat ma juca pe fals mai mult in deplasare. conditiile la stadion erau jalnice, nu echipament de antrenament, nu medicatie, nu recuperare. tin minte ca a venit un coechipier stupefiat intr o zi ca antrenorul vindea la piata tenisii aia de trebuia sa ni se dea noua. echipa era css si eveam de la stat echipamentul. toti colegii de la liceu fie ca faceau hambal, baschet , volei, caiac, etc aveau echipamente complete ........... noi nimic. ne mintim ca avem talent si ca suntem buni, adevarul este ca avem talent dar suntem in urma sportului civilizat si de performanta. nu mai zic cum m am dus acasa pe jos cam 5 km dupa ce am suferit de intindere de ligamente, nimeni de la club nu a fost interesat. ce sansa sa ai intr o asemenea lume??? asta de ma juca pe fals a vrut sa ma vanda in timpul unui meci cu Dunarea Calarasi :))))))) sa gandit ca e impresar. jucasem bine intr un meci, tot in deplasare, si la meciul cu Dunarea eram rezerva. Il intreaba unu imbracat bine de ce nu ma joaca ca sunt bun si el gata iesi la incalzire. ma bagat in teren am castigat, cu 1-0 parca gol un coleg f bun care a si jucat in liga 1. si la final il trage pe ala de o parte si cu mine si il intreba cat da pe mine:))))) ala era un arbitru de tusa si ma vazuse la un meci ca jucam bine. suntem ..

enigmaticul  •  10 Martie 2020, 13:15

Mda... Cunoaște și ăsta problemele fotbalului românesc așa cum le cunoaște bunica!! În schimb își lauda progenitura că e super pregătită. Mai avem un caz de genul acesta în țară, iar rezultatele le știm cu toții.

gago747  •  10 Martie 2020, 13:10
Postat de Vasile Vasile pe 10 Martie 2020, 11:40

Mai conas,esti din "sistem" si nu-ti convine cind se da in vileag spaga(poate fi si trafic de influenta dar nu putem sa-i cerem omului sa stie chiar toata terminologia juridica,nu?) ??Si poate sa vina cu orice fitze pt ca e nascut austriac si a crescut in alta mentalitate nene,nu accepta sa fie slugoiul unuia din sistem ca tine:un *** cu pretentii(vezi:"Ma frapat niste declaratii..")!!

Poate să vină cu orice fițe pentru că e austriac? stimabile, ai o mentalitate de sclav. Din păcate, tefeliști cu asemenea mentalitate se găsesc cu duiumul în România, și au mai ajuns și formatori de opinie.

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Comentează