FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Florin Bratu a dezvăluit ce a vorbit cu Edi Iordănescu despre Octavian Popescu: „Îl avem amândoi pe listă”

Florin Bratu
Florin Bratu

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 16:35 / Actualizat luni, 07 martie 2022 19:42

Florin Bratu, selecționerul României U21, a vorbit despre Octavian Popescu, fotbalist cerut insistent de Gigi Becali la națională.

După prestația din meciul cu FC Voluntari, Octavian Popescu a fost lăudat excesiv de Gigi Becali, care pune presiune pe Edi Iordănescu să-l convoace la naționala mare la meciurile cu Grecia și Israel.

Edward Iordănescu amenință: „Dacă  Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”
ROMÂNIA
Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

Florin Bratu l-a lăudat și el pe tânărul mijlocaș al celor de la FCSB și a dezvăluit că a avut conversații cu Iordănescu despre convocarea lui Tavi, dezvăluind ce extrema roș-albaștrilor este pe lista amândurora.

„Tavi este într-o creștere evidentă. Am fost și aseară la meci, l-am văzut pe viu, am văzut și acest gol fantastic. E numărul 1 din punct de vedere ofensiv pentru FCSB, are un progres frumos, un progres normal. E un jucător foarte ambițios, iar lucrurile acestea pe care le vedem la el, execuțiile, driblingurile, pasele decisive, chiar sunt multe ore de antrenament în spate. 

Îl vedem că după fiecare eșec suferă, asta spune multe despre caracterul și ambiția lui. Vrem să-i facem un drum frumos dacă va veni la echipa națională, indiferent unde va veni. Îl avem amândoi pe listă. Tot timpul echipa mare a avut prioritate. La Drăgușin au fost discuții, am discutat destul de mult pe tema asta. 

Mă bucur că e acolo, momentan în lotul preliminar. Am discutat și despre Octavian Popescu, despre alții pe care îi are în vizor. Sunt cam 6-7 jucători pe care Edi îi vizează pe termen mediu”, a declarat Florin Bratu la „Liga Digi Sport”.

Edward Iordănescu, deranjat de atitudinea lui Gigi Becali

Discursul patronului de la FCSB nu i-a picat bine selecționerului, care este deranjat de declarațiile omului de afaceri, mai ales că ia în calcul convocarea lui. 

Surse GSP din cadrul Federației au transmis că Tavi Popescu e în vederile lui Iordănescu pentru convocarea la prima reprezentativă pentru partidele amicale cu Grecia (25 martie) și Israel (29 martie), dar atitudinea lui Becali ar putea schimba tot. 

Selecționerul le-ar fi spus șefilor FRF că e mulțumit de evoluțiile sale și că ar vrea să-l convoace pentru a-i forța creșterea și integrarea, dar ar putea renunța la el din cauza patronului FCSB.

Citește și:

FRF le va împărţi cluburilor 1,5 milioane de euro veniţi de la UEFA » Dinamo şi FCSB, printre beneficiare. Care au fost criteriile
Academii
FRF le va împărţi cluburilor 1,5 milioane de euro veniţi de la UEFA » Dinamo şi FCSB, printre beneficiare. Care au fost criteriile
Sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „Ar trebui să-i fim alături, asta înseamnă să susții naționala. Să-l lăsăm să lucreze!”
SELECȚIONER
Sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „Ar trebui să-i fim alături, asta înseamnă să susții naționala. Să-l lăsăm să lucreze!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1983525858533835
Mihai Fcsb  •  07 Martie 2022, 20:43

Tin sa.l contrazic pe Bratu..driblingurile ,sutul si tehnica nu se antreneaza daca nu ai in adn.ul tau aceste lucruri nu ai cum sa inveti la antrenamente tehnica si driblingul..oare Tanase,cretu,ovidiu popescu de ce nu invata la antrenamente sa suteze sau sa dribleze domnule Bratu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează