FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Florin Bratu îi ia apărarea lui Stoichiță, după ce Helmuth Duckadam l-a acuzat că face convocările și schimbările la echipele naționale

Florin Bratu
Florin Bratu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 18:32 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 18:53

Florin Bratu (41 de ani), selecționerul României U21, nu este de acord cu Helmuth Duckadam, care îl acuză pe directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, că face convocările și schimbările la loturile naționale.

Bratu recunoaște că a mai auzit plângeri asupra implicării în deciziile tactice ale naționalelor de juniori din partea lui Stoichiță, dar este convins că aceste acuze vin din partea celor care nu sunt convocați și este de părere că actualul director tehnic nu are nicio implicare.

„N-am înțeles exact. Am văzut știrea, dar s-a pronunțat că la loturile de juniori, dar la mine nu știe. O să mă întâlnesc cu dânsul pe aici, prin emisiuni, și o să lămurim acest lucru, pentru că nu vreau să rămână cu astfel de impresii. Vă spun sincer că este ideea asta despre Mihai Stoichiță, însă niciodată nu a făcut (n.r. - schimbări/convocări) sau nu a insinuat vreun jucător. 

Are atât de multă experiență, încât are încredere în cei pe care i-a angajat și nu s-a pus problema. Vă spun sincer, am auzit și la celelalte loturi. De regulă, vin astfel de răutăți din partea celor ca nu joacă, nu sunt convocați, dar ei nu se uită că forma lor sportivă poate nu e una bună. 

E normal, sunt multe bârfe asupra echipei naționale, dar de asta nu trebuie să-l bănuim pe Mihai Stoichiță”, a declarat Florin Bratu la emisiunea Liga Digisport.

Dezbaterea zilei, 19 noiembrie » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 19 noiembrie » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?

Helmuth Duckadam îl atacă dur pe Stoichiță

Duckadam l-a taxat dur pe Stoichiță după imaginile cu acesta dând indicații în finalul meciului România - Islanda. 

„Oficialii să dea indicații? Pe undeva, e omenește să faci asta, dar când e stadionul plin. Când e gol, se aude orice indicație. Eu am mai spus despre Mihai Stochiță. Din păcate, FRF cunoaște acest lucru și pe nimeni nu interesează, convocările le face domnul Stoichiță. Nu la echipa mare, ci la echipele de juniori. 

Și pe lângă tactică și ce mai face el, ce este mai grav este că el face și schimbările din tribună. Mai avem cunoștințe din acestea. Nu știu dacă la U21, la Bratu sau la altă echipă, mai este și U20, mai este și U19, la toate. 

Deci a făcut schimbări din tribună, în gura mare, am spus-o și nu vreau să dau nume, pentru că unii mai au de suferit din asta, pentru că el e foarte răzbunător în unele momente. Deci nu e prima dată”, a declarat Helmuth Duckadam.

DEZBATEREA ZILEI, 19 noiembrie » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?

Citește alte știri despre echipa națională:

Liță Dumitru dezvăluie un episod incredibil de la națională: „Oficialul FRF a condus antrenamentul, a zis că selecționerul nu știe nimic”

N-a iertat pe nimeni: „Când îi văd pe Burleanu și Stoichiță la TV, mut pe Paprika!” + „Rădoi să progreseze? Da, nu și-a mai ros unghiile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  20 Noiembrie 2021, 00:11

Ce să zică și *** asta? O petarda de antrenor. Că jucător ne-a mâncat o calificare cu acea ratare de la Copenhaga. Ați aruncat vina pe Dorinel Munteanu, însă pacaliciul ăsta a ratat singur cu portarul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează