FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV N-a iertat pe nimeni: „Când îi văd pe Burleanu și Stoichiță la TV, mut pe Paprika!” + „Rădoi să progreseze? Da, nu și-a mai ros unghiile”

Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu // foto: Imago Images
Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 09:41 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 11:27

Ioan Sdrobiș (75 de ani), fost antrenor la echipe precum U Cluj, Ceahlăul și FC Vaslui, a lansat un atac dur la adresa a doi dintre oamenii importanți din Federația Română de Fotbal, președintele Răzvan Burleanu și directorul tehnic Mihai Stoichiță.

Consternat de situația actuală a fotbalului românesc, Sdrobiș i-a numit pe cei doi conducători ai FRF „cancerul în metastază al fotbalului românesc”. Deși avem o nouă campanie de calificare ratată de echipa națională, Sdrobiș crede că Răzvan Burleanu nu va ieși public să-și asume eșecul, așteptându-se să-l vadă abia în momentul viitoarelor alegeri pentru șefia Federației, alături de susținătorii săi.

FRF îl scoate pe Hagi de pe lista cu posibilii selecționeri: „Ce sens are să vorbim despre proiecte?” + primul nume care intră la negocieri cu Burleanu
SELECȚIONER
FRF îl scoate pe Hagi de pe lista cu posibilii selecționeri: „Ce sens are să vorbim despre proiecte?” + primul nume care intră la negocieri cu Burleanu

Ioan Sdrobiș: „Când îi văd pe Stoichiță și Burleanu la TV, dau pe Paprika”

„Politicul în primul rând a stricat fotbalul. Cei care conduc acum fotbalul românesc, Burleanu și Stoichiță, sunt cancerul în metastază al fotbalului românesc. Și mai au tupeul să vină câteodată cu niște declarații de închizi televizorul sau schimbi canalul. Te duci pe Paprika (n.r. - canal culinar), oriunde, numai să nu îi mai vezi și asculți pe ăștia.

O să-l vedeți la următoarele alegeri pe Burleanu, cu șefii de la AJF, fotbalul feminin, cel de sală, fotbalul de masă, ping-pong, nu știu ce mai găsește el, și ia voturile. Nu are măcar o fracțiune de orgoliu în mintea aia”, a spus Sdrobiș la GSP Live.

Fostul antrenor a amintit de rezultatele echipelor naționale de tineret. De curând, reprezentativa U20 a suferit o înfrângere usturătoare în Italia, 0-7 cu selecționata similară din Peninsulă: „Uitați-vă la echipele de juniori, ce rezultate au când joacă cu echipele bune din Europa, te crucești!”

„Cum a progresat Mirel Rădoi? Că nu și-a mai ros unghiile?”

Nici selecționerul Mirel Rădoi nu a scăpat de criticile lui Sdrobiș: „Mi-e milă de antrenorii tineri care nu au rezultate. Cum a progresat Mirel Rădoi? Meciul cu Islanda, bine pregătit, ar fi fost ca un colocviu, nu un examen. Dacă nici pe ăsta nu l-a trecut, sărăcuțul... A progresat, am văzut că la meciul ăla nu și-a mai ros unghiile”. 

Copiii din ziua de astăzi se mulțumesc cu puțin. Un jucător talentat trebuie să-și pună orizonul în față, să fie un nume, să reprezinte un club mare, iar banii vin! Când ești jucător bun, banii vin singuri, nu trebuie să cerșești nimic. În toate domeniile, rezultatele te recomandă. La noi unul te propune, unul te susține și deja ești titular la echipa națională!

- Ioan Sdrobiș 

Mai multe știri despre echipa națională: 

Ionuț Chirilă a răbufnit, când a fost întrebat despre „națională”: „Ce e asta, mă? Eu cum am avut?!”

Verdictul lui Cornel Dinu: „Îl vreau pe Hagi la națională, dar este o totală incompatibilitate cu cei care conduc fotbalul românesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dragdim
dragdim  •  19 Noiembrie 2021, 22:02
Postat de dubluv pe 19 Noiembrie 2021, 16:42

sau la 75 de ani are o scuza sa bata campii.

Tu ai urmărit ce se întâmpla in fotbal in ultimii 20-25 ani?

875423049539972
Raimond Anghel  •  19 Noiembrie 2021, 20:35

nu am nimic cu omul ,dar el ce mre performnta are ?ce a cucerit ca si antrenor ca sa-si dea u parerea despre uni sau altii, cred ca la virsta lui ar fi trebuit sa fie mai cu capul pe umeri dar acum este o vorba - nu te pun cu prostul ca te aduce la nivelul lui si are experienta.

853246084756615
Marcel Popa  •  19 Noiembrie 2021, 17:10

Are dreptate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează