FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

VIDEO Florin Gardoș, după România - Grecia: „N-a fost cea mai bună formulă”

Florin Gardoș (33 ani) a vorbit la finalul meciului dintre România și Grecia, pierdut de reprezentativa noastră, scor 0-1. Fundașul a remarcat greșelile făcute, dar rămâne optimist în ceea ce privește următoarele meciuri.
Florin Gardoș (33 ani) a vorbit la finalul meciului dintre România și Grecia, pierdut de reprezentativa noastră, scor 0-1. Fundașul a remarcat greșelile făcute, dar rămâne optimist în ceea ce privește următoarele meciuri.

Articol de , - Publicat vineri, 25 martie 2022 23:25 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 09:02

Florin Gardoș (33 ani) a vorbit la finalul meciului dintre România și Grecia, pierdut de reprezentativa noastră, scor 0-1. Fundașul a subliniat greșelile făcute, dar rămâne optimist în ceea ce privește următoarele meciuri.

După meciul pierdut împotriva naționalei elene, fundașul român a recunoscut că România nu a arătat extraordinar, iar greșelile au fost prea multe, însă consideră că trebuie să ne raportăm la meciul cu Grecia doar ca la un meci amical.

Florin Gardoș: „N-a fost cea mai bună formulă pe care o are România!”

„N-a fost un meci prea reușit, am suferit în multe momente. Nu trebuie totuși să tragem concluzii pripite după un meci amical. A vrut și Edi să vadă jucătorii la lucru. N-a fost cea mai bună formulă pe care o are România. Vom progresa, vom arăta mai bine.

Jucătorii au fost crispați, s-au făcut multe greșeli. Sunt convins că echipa va arăta mai bine în meciurile oficiale. E treaba lui Edi să găsească cea mai bună formulă. S-a greșit mult pe faza de construcție, Marica a fost ultimul atacant care a înscris mult pentru echipa națională, noi de atunci nu ne-am mai găsit un atacant”, a declarat Gardoș.

Fotbalistul a comentat și atmosfera creată de fani la meciul cu Grecia, despre care nu a avut cuvinte de laudă: „Trebuie să recunosc că, deși stadionul a fost plin, atmosfera nu a fost extraordinară”.

Citește și:

Marica a luat în vizor doi „tricolori”: „El arată ca acum 4 ani!” + „Avem o problemă mare”

Frustrarea lui Vlad Chiricheș: „Aseară nu am avut somn!”

Playtech: ȘOC! Ordinul HALUCINANT dat de Putin în război: 'E SINUCIDERE!' Ce răsturnare de situație...


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  26 Martie 2022, 11:03

Cam ce atmosfera sa faca galeria lui talpan?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează