FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - GEORGIA U21

Atac DUR la Florin Bratu, înaintea amicalului de azi: „E o rușine ce face! Nu poți să-ți bați joc de el în halul ăsta”

Florin Bratu a fost luat la țintă de Florin Manea
Florin Bratu a fost luat la țintă de Florin Manea

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 20:50 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 23:28

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a avut o răbufnire violentă în momentul în care a văzut că jucătorul său a fost lăsat pe bancă de selecționer la amicalul România U21 - Georgia U21 din această seară.

Florin Bratu are parte de primele turbulențe după preluarea naționalei de tineret. Cu scurt timp înaintea amicalului de azi cu Georgia, selecționerul a fost ținta unui atac extrem de dur al lui Florin Manea. Impresarul e furios peste măsură că Radu Drăgușin, puștiul luat recent de Sampdoria de la Juventus, e doar rezervă în această seară.

În detrimentul lui Drăgușin, Bratu îi preferă pe Vladimir Screciu de la Craiova și pe Bogdan Racovițan de la FC Botoșani.

„Eu decid cine joacă!” » Florin Bratu, prima reacție după ce a fost atacat de Florin Manea + de ce nu l-a titularizat pe Drăgușin
ROMÂNIA U21 - GEORGIA U21 1-1
„Eu decid cine joacă!” » Florin Bratu, prima reacție după ce a fost atacat de Florin Manea + de ce nu l-a titularizat pe Drăgușin

Florin Manea „a explodat”: „E o rușine ce face Florin Bratu!”

„Am avut o discuție cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înțeles-o. Eu am crezut că glumește, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o rușine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini și are 3 milioane valoare pe Transfermarkt

Fără să jignesc pe ceilalți colegi. Racovițan e un copil care îmi place, dar 25.000 de euro valoarea pe Transfermarkt, iar în doi ani de zile a jucat doar 9 meciuri. Este o rușine. Atunci ar trebui să-l aduc să joace la Clinceni, Chindia, Bacău sau pe unde a antrenat el. 

El ar trebui să se suspende primul, pentru că nu are destule în spate ca să fie la echipa națională. Sarabia joacă la naționala Spaniei. Cât joacă la PSG? Cine a venit cu ideea asta să ai meciuri? Bun, poate vorbim de naționala mare, dar la U21, un copil care se bate cu cei mai mari fundași din lume să-l pedepsești că nu joacă?” a spus Florin Manea, pentru ProSport. 

Atac DUR la Florin Bratu, înaintea amicalului de azi: „E o rușine ce face! Nu poți să-ți bați joc de el în halul ăsta”
Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria

Florin Manea, revoltat din cauza deciziei lui Bratu: „E bătaie de joc”

„Nu poți să-l aduci pe un copil, să vină de la nivelul ăla și să-ți bați joc de el în halul ăsta. Plângea când a auzit că nu joacă. Era nervos, nu că plângea, îi venea să plângă. Pentru el, echipa națională este tot.

Un copil care joacă la nivelul ăsta, pe care Pirlo riscă să-l bage în teren, Sampdoria îl ia un an împrumut, fără opțiune de cumpărare, toți cred în el, dar noi știm mai bine. Românii știu extraordinar de bine. Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu știm să-l creștem. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. 

Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc”, a mai spus Manea, potrivit sursei citate. 

Echipa de start România U21: Popa - Țîrlea, Screciu, Racovițan, Țicu - Albu, Dican - Sefer, Miculescu, Petrila - I. Stoica 
Selecționer: Florin Bratu 

Florin Bratu debutează pe banca naționalei U21

Naționala joacă azi cu Georgia, meciul cu Anglia, programat pe 3 septembrie, fiind anulat ca urmare a unor cazuri de Covid-19 apărute în lotul britanicilor. 

După anularea partidei cu Anglia, România U21 a jucat un amical cu FC Buzău, câștigat cu 2-1, prin golurile marcate de Miculescu și Ianis Stoica. Naționala lui Bratu se pregătește pentru EURO 2023, competiție la care România U21 este deja calificată, din postura de gazdă.

Lotul României U21:

  • Portari: Mihai Popa (FC Voluntari), Răzvan Ducan (CS Mioveni), Szilard Gyenge (AFK Csikszereda)
  • Fundași: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Sorin Șerban (FCSB), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52)
  • Mijlocași: Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Ovidiu Perianu (FCSB), Vlad Pop (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj)
  • Atacanți: Cristian Dumitru (FC Argeș), Ianis Stoica (FCSB), Alexandru Stoica (Unirea Slobozia)

Citește și alte știri de actualitate: 

Dezvăluiri emoționante ale puștiului de la FCSB: „Când am venit la București, am plâns continuu în primele 6 luni”

UPDATE Ianis Hagi are COVID-19 și poate rata meciul cu Macedonia de Nord! Ce urmează pentru fotbalistul român: în ce condiții ar putea părăsi țara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
gigelos
gigelos  •  08 Septembrie 2021, 09:06

Nu-mi aduc aminte sa mai fi vazut prin fotbalul romanesc un fundas central de 1.91 m , nu vorbesc de Bratianu , cu picioarele lui Radu , cu forta lui , un copil ce creste in vestiar cu Chiellini si Bonetti ..E luat la mishto ..in mod normal ar trebui sa refuze convocarile ...In mod normal cand ai un asemenea jucator , copil de familie de supersportivi , educat , serios , Federatia ar trebui sa aloce 2-3 oameni sa se ocupe de relatia si cresterea unor asemenea potentiale valori ...La noi intervin orgoliile ...Foarte bine a procedat Radu Stefan , si-a vazut de viata lui , e zeu la Roma ... Roma nu Botosani ...se repeta povestea Radu Stefan .. caracteristic Romaniei , vine unul mai bun da-i nene la cap ca poate iti ia locul ..pacat

nealiniatul
nealiniatul  •  08 Septembrie 2021, 02:46

Desi Florin Manea inca este bagat in seama pentru ca este baiatul lui Nae, in cazul asta are mare mare dreptate. Antrenori obtuzi, isi bat joc de copii cum vor ei. Totusi, pe vremea cind regretatul Nae era antrenor la Bistrita, a cerut 15000 de euro si pe fiul sau Florin impresar pentru un baiat roman venit din afara tarii acolo. Nu a primit banii si a inceput sa isi bata joc de copil. Pentru asta ce raspuns are Florin Manea?

fairplayromania
fairplayromania  •  07 Septembrie 2021, 23:18

Nu stie nici el...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează