FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

UPDATE Ianis Hagi are COVID-19 și ratează meciul cu Macedonia de Nord! Ceilalți 3 „tricolori”, testați negativ

Ianis Hagi (22 de ani) are COVID-19 +23   FOTO
Ianis Hagi (22 de ani) are COVID-19

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021 22:38 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 01:50

Ianis Hagi (22 de ani) are COVID-19 și ratează partida cu Macedonia, de mâine seară. Fiul „Regelui” a intrat în izolare și devine al doilea jucător infectat din lotul „tricolorilor”, după Dorin Rotariu. Nici Ianis nu e vaccinat împotriva coronavirusului, la fel ca fotbalistul lui Ludogoreț.

  • Macedonia de Nord – România, meci din preliminariile CM 2022, se joacă miercuri, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.
  • Reporterii GSP Alexandru Barbu, Viorel Tudorache și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Macedonia de Nord și transmit cele mai importante informații.

UPDATE, ora 22:15 - Infectarea lui Ianis Hagi, confirmată 

Federația a anunțat rezultatul testului RT-PCR efectuat de Ianis Hagi. Fotbalistul lui Rangers este, într-adevăr, pozitiv, astfel că va rămâne în izolare și va rata meciul cu Macedonia de Nord de mâine. 

În schimb, cei 3 jucători care au fost în contact direct cu Ianis, anume Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, au avut rezultate negative și vor fi disponibili pentru partida de la Skopje.

Cum ar putea arăta România cu Macedonia de Nord: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Cicâldău, Nedelcu, Stanciu - Cordea, Man, Sorescu

Știrea inițială - Ianis Hagi, pozitiv la testul COVID-19 

Hagi a prezentat simptome azi, în jurul prânzului, iar rezultatul testului rapid a fost pozitiv. Ianis e singurul „tricolor” dintre cei prezenți în Macedonia care a fost testat pozitiv cu COVID-19. 

Alți trei jucători care au luat contact cu Ianis, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, vor trebui să efectueze un test PCR și nu vor participa la antrenamentul oficial din această seară. Dacă rezultatul lor va fi negativ, ei vor putea fi pe teren în duelul de la Skopje, de miercuri seara.

Ce urmează pentru Ianis Hagi și „tricolorii” aflați „în așteptare”

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după primul test pozitiv: în mod normal, ar trebui să stea în Macedonia 10 zile, în carantină. Dar, din informațiile GSP, autoritățile de la Skopje permit plecarea fotbalistului, dacă acesta poate părăsi țara cu un mijloc de transport privat, fiind sportiv și pentru că se consideră a fi o situație excepțională.

Ianis a refăcut testul PCR odată cu ceilalți trei jucători care au intrat în contact cu el, Nedelcu, Marin și Cicâldău. Dacă testul PCR va ieși negativ, ei vor putea juca mâine seară. Șansele sunt însă infime pentru Hagi, singurul al cărui test rapid a fost pozitiv și care are și simptome.

Antrenamentul oficial al României la Skopje, cu 17 fotbaliști » Rădoi s-a băgat la joc + Ultimele detalii de la trimișii GSP
MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA
Antrenamentul oficial al României la Skopje, cu 17 fotbaliști » Rădoi s-a băgat la joc + Ultimele detalii de la trimișii GSP

Știrea inițială: Ianis Hagi are COVID-19

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv.

«Tricolorul» a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ. Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi - Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu - au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei. 

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară. Potrivit normelor din Macedonia de Nord, e necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, informează FRF

+38 FOTO

Preliminarii Campionat Mondial 2022 - Match Preview Macedonia de Nord - România

Citește și alte știri despre naționala României: 

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SKOPJE Prin ce „criză” trece Macedonia de Nord » Dezvăluirile selecționerului: „Va fi greu să ne revenim”

VIDEO Mirel Rădoi și Vlad Chiricheș, conferință de presă înainte de Macedonia de Nord - România: „Partidă mult mai grea decât cea din tur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (127)
estef
estef  •  08 Septembrie 2021, 08:19

Și tu Hagi? Deștepți băieții ăștia care nu se vaccinează deși intră în contact cu zeci de oameni în fiecare zi, de la jucători la masori și oficiali. În Bulgaria mă mai așteptam, dar credeam că Gerard le bagă mințile în cap mai bine.

c23665
c23665  •  08 Septembrie 2021, 08:00

Daca se testau la clinica lui Becali nu am fi avut niciun infectat! Ar fi avut adversarii vreo zece infectati!! Oameni rai, la FIFA...

rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  08 Septembrie 2021, 07:53

Vaccin?

Vezi toate comentariile (127)
Comentează