FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21

Florin Prunea atacă performanțele lui Ianis Hagi și Pușcaș la U21: „România a fost supralicitată la EURO, am fost semifinaliști într-o ediție slabă”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 14:33

În ziua în care România U21 joacă pe terenul Danemarcei în startul preliminariilor pentru EURO 2021, Florin Prunea, managerul lui Dinamo, a demontat performanța reușită în vară de selecționata lui Mirel Rădoi, care a ajuns până în semifinalele Europeanului de tineret. 

  • Danemarca U21 - România U21 se joacă astăzi de la ora 19:30, iar meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro X.

„Am supralicitat puțin naționala U21. Bravo lor, dar Anglia a venit fără 11 jucători, Franța fără 8 jucători, Croația fără 6 jucători. S-a văzut apoi că noi nu am transferat niciun jucător de la U21. A fost doar Pușcaș, cel mai bun jucător, dar merita să plece într-un loc mai bun. 

A fost un campionat european slab, cu echipe care au venit fără jucătorii buni. Din păcate, ne-am amăgit cu ce am făcut în vară. A fost o performanță obținută în anumite condiții”, a spus Prunea, la GSP Live. 

Dinamo l-a avut la European doar pe Ricardo Grigore, convocat după ce Denis Drăguș s-a accidentat. 

România U21 a fost eliminată în semifinale la EURO 2019 de Germania U21, 2-4. Anterior, în faza grupelor, terminase pe locul 1, învingând Croația U21 cu 4-1, Anglia U21 cu 4-2 și remizând cu Franța U21, 0-0. Totul despre turneu AICI!

Vezi și: 

Mihai Velisar, convocat în premieră la naționala de tineret: „Mirel Rădoi este un antrenor și un psiholog desăvârșit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
2427464040668117
Csaba Budi  •  11 Septembrie 2019, 10:32

*** asta mereu vorbește numa prostii.si noi am avut absenți.decexemplu răzvan marin.si mai sunt si altii,plus nu comparăm loturile franței și germaniei cu a româniei.felicitari baieti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raymond09
raymond09  •  10 Septembrie 2019, 22:07

Prunea nu ți-ai mâncat prunele de dimineața?

petschovschi
petschovschi  •  10 Septembrie 2019, 21:40

Oare care ori fost cei 6 croati care au lipsit ? Da, la englezi au lipsit Sterling, Rashford, Sancho si altii care puteau fi lejer titulari (dar, totusi, 11 e cam mult). La francezi ar fi fost Mbappe si inca citiva (dar in niciun caz 8 titulari). Majoritatea jucatorilor importanti care au lipsit de la englezi si francezi erau deja promovati la echipa mare, nici macar n-au jucat in preliminariile de tineret. Ca Romania a avut noroc in meciurile de la EURO, ca nu sintem chiar asa de buni, e perfect adevarat. Dar nici sa-ti justifici afirmatiile cu minciuni nu mi se pare normal. Apropo, la EURO cei mai buni au fost Ionut Radu, Puscas, Baluta si Cicâldău.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează