FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Un fotbalist din „Generația de Aur” îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: „L-am simțit singur, nu lăsa antrenorul să încaseze toate bobârnacele!”

Mirel Rădoi, selecționer România +15   FOTO
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 11:32 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:55

Fostul fotbalist Florin Prunea (52 de ani) i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi (39), selecționerul echipei naționale a României, după înfrângerea drastică suferită în Norvegia, scor 0-4.

Component al „Generației de Aur” a României, Prunea a încercat să ia din presiunea de pe umerii lui Mirel Rădoi, pe care l-a simțit singur după meciul de la Oslo.

„Mirel era pierdut după meci, e greu și ca antrenor să ieși și să dai numai tu explicații. L-am simțit singur pe Mirel, părăsit de toată lumea. Ați mai văzut pe cineva aseară din cadrul FRF? Există telefoane, intră și vorbește, nu lăsa antrenorul echipei naționale singur, să încaseze toate bobârnacele. De ce se ascund? Să dea explicații suporterilor, că lumea este extrem de dezamăgită”, a spus acesta la PRO X. 

Este un rezultat mincinos. Rezultatul trebuia să fie spre 12-2, 12-1, pentru că am avut și noi o ocazie și jumătate. În momentul în care Tătărușanu este din nou cel mai bun jucător al echipei naționale, noi avem o mare problemă.
Sigur, sunt mult mai buni decât noi, cu jucători de 10 ori mai valoroși. Dar să ai atitudinea asta, ca la fiecare fază de poartă să fie ocazie de gol? 
- Florin Prunea

Ce a declarat Mirel Rădoi după Norvegia - România

La flash-interviul acordat la finalul partidei cu Norvegia, selecționerul Mirel Rădoi a părut resemnat și a lăsat de înțeles că privește cu frică și duelul cu Austria.

„Nu pot să remarc nimic în seara asta, nici atitudine, nici reacție. În continuare ne asumăm responsabilitatea. Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilință! Nu știu ce scuze am putea găsi în acest moment. La ce gânduri mă trec acum, mă gândesc doar la o limitare de scor. Să nu pățim cu Austria ce am pățit și în seara asta”, a spus Mirel Rădoi

foto: Reuters
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
+11 FOTO

Citește mai multe știri despre Norvegia - România:

Cornel Dinu îi cere demisia lui Rădoi: „AFARĂ! Nu ai nimic în comun cu postul în care te-ai aşezat!”

Ce meci a văzut Toșca?! Concluziile lui după un joc dezastruos: „Vreau să scot părţile pozitive”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  12 Octombrie 2020, 19:34

Daca iesea bine sa vezi interviuri pe razvanel. Asa , la razboi inapoi. E vinovatul pricipal impreuna cu liga profesionista. Intr un campionat in care jucatorii au statut de sclavi nu poti selectiona decat sclavi , cu care nu poti face performante

200330753699692
Ioska Cotoz  •  12 Octombrie 2020, 12:31

acum nu a jucat Camora sa dam vina pe el pentru cele 4 goluri primite singurul vinovat in aceste campani ratate sunt cei de la FRF cu Burleanu in frunte si cei care l-au ales ca presedinta,cum este permis ca destinele fotbalului sa fie condus de reprezentatul fotbalului femenin si cei de la futsal,daca ar avea un pic de onoare s-ar anunta singur demisia cu toata clca sa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează