Comentarii (8)
mgexpert  •  22 Noiembrie 2020, 11:45

..mda Prunea face și desface.. vorbește el cu Tătărușanu, îl transferă pe Mirel Rădoi la Craiova.. ce mai, face de toate, mai puțin un singur lucru, să-și vadă de treaba lui. Era bine dacă-și vedea de treaba lui, mai cu seamă, și-n celebrul meci cu Suedia de la CM.. Un scandalagiu care se tot bagă-n seamă pe la tv.. Altfel, Tătărușanu (care va mai apăra cred vreo 4-5 ani, cel puțin) a spus cu subiect și predicat cum stă situația. Dacă l-a dezamăgit cineva, cred că a fost presa care a sărit să-l facă praf după boacăna de la Milan, în loc să-l susțină, așa cum desigur că ar fi meritat.

Felix-daniel Pinga  •  21 Noiembrie 2020, 18:01

Ca o gluma, scrie și in manual ca dacă nu știi sa ieși pe centrări nu e stres, au fost și alții mai slabi ca tine și te vor susține. Acum pe bune, caracterul celor doi indivizi e deja demult (re) cunoscut, deci comentariile sunt de prisos.

sorinache  •  21 Noiembrie 2020, 17:31

O să vorbească el cu Tătă! Asta e tare. În ce calitate? Prunea mai bine vorbea cu Gică Popescu și să iasă la timp pe centrare când trebuia nu acum, când se dă deștept în toate.

the_fixer  •  21 Noiembrie 2020, 14:28

Noi suporterii Nationalei be bucuram ca am scapat de maini de lana Tatarusanu si toti idiotii vor sa il intoarca! Prunea du-te la clinica unde a fost Negoitabsi pune-ti ceva par pe bostanul ala!

Florin Alexandru  •  21 Noiembrie 2020, 14:11

TATARUSANU=MEDIOCRITATE SI IGNORANTA

Dani Dany  •  21 Noiembrie 2020, 14:05

Devine chiar obositor prunea asta de o vreme. In afara de vorbit mult nu stie sa faca altceva. Si-a demonstrat valoare pe unde a activat ca atarnator. In istoria fotbalului romanesc va ramane cu gafa care ne-a papat o semifinala de campionat mondial cu brazilia in 94.

Marcel Popa  •  21 Noiembrie 2020, 13:59

Florin Prunea este un mincinos a zis ca Radoi sigur pleaca la Craiova. Ce sa vorbeasca el cu Tata Rusinea ?

Mihai Todor  •  21 Noiembrie 2020, 13:25

Lasati'l sa mearga era timpul de mult sa plece . Sant altii care sant mai buni si este vremea lor ,pentru mine nu este un portar de valoare pe unde a fost numai rezerva a jucat in plus sa nu va aduc aminte ca la golul Irlandezilor nu a iesit la 6m ,la Bucuresti tot cu irralndezi pe centrarea lor nu a iesit ,daca va feriti sa spuneti asta este pacat ptr fotbalul nostru .trebuia sa se schimbe portarul de la primul meci cu Austria . Pentru mine este un portar mediu si 10% este si vina lui ca nu ne-am calificat . Nu mai insistati sa vina inapoi ca fara Tata ce ???? santem ce ??? Salvatore de la patria '' Tata ati inebunit spunet-0 verde in fata sant altii care trebuie sa vina si sa faca o treaba poate mult mai buna . Goodbye Tata

Comentează