FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

Verdict dur dinspre Generația de Aur, înaintea meciului decisiv cu Armenia: „Întâlnim o echipă din lumea a treia a fotbalului!”

România - Armenia / Sursă foto: frf.ro
România - Armenia / Sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 19:07 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 20:06

Florin Prunea (53 de ani) e convins că naționala României nu va avea probleme diseară, în Ghencea, împotriva Armeniei.

Armenia e peste România în clasamentul grupei, ba chiar armenii ne-au învins în meciul tur, de la Erevan (3-2). Asta nu-l împiedică pe Florin Prunea să afirme că Armenia e o echipă din „lumea a treia a fotbalului” și că n-ar trebui să avem emoții în confruntarea din această seară.

Florin Prunea: „Dacă ai presiune cu Armenia, mai bine stai acasă”

„Cred că va fi o victorie pentru echipa naţională a României, pentru că este diferenţă de valoarea între cele două. Şi acest lucru s-a dovedit. Noi am învăţat din greşelile pe care le-am făcut, suntem la mâna noastră, este o grupă extrem de accesibilă. 

Se ştia de la început că Germania va câştiga grupa, dar în rest sunt echipe mai slabe decât noi. Dacă ai presiune cu Armenia, mai bine stai acasă. Nu e nicio presiune. Suntem mai buni ca ei şi trebuie să dovedim pe teren.

Evoluăm acasă, în faţa propriilor suporteri, cred că va fi o atmosferă fierbinte şi întâlnim o echipă din lumea a treia a fotbalului. Nu poate să fie presiune la o asemenea partidă. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să câştigăm toate cele 3 puncte”, a spus Florin Prunea, conform Telekom Sport. 

În ultimele meciuri mi-a plăcut cum a arătat echipa naţională, dar cred că putem să arătăm şi mai bine, cu mai mult curaj.

- Florin Prunea, fost goalkeeper România

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia

O victorie a României în această seară, cuplată cu un eșec al nord-macedonenilor pe teren propriu, cu Germania, i-ar urca pe „tricolori” pe locul 2 în grupa J, cu două etape înainte de finalul calificărilor. România mai are de jucat cu Islanda (11 noiembrie, pe teren propriu) și Liechtenstein, 3 zile mai târziu, în deplasare.

VIDEO Ionuț Badea, despre greșelile lui George Pușcaș și evoluția lui Adrian Rus

Citește și alte știri despre naționala României:

O altă Românie! 5 schimbări pregătite de Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia » Cum ar putea arăta „11”-le de start

Șase „tricolori” sunt la un galben de suspendare pentru meciul cu Islanda » George Pușcaș, lider în topul indisciplinaților

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
aurelianionut
aurelianionut  •  11 Octombrie 2021, 21:11

Pai si noi unde suntem?:)))Ciudat e faptul urmator..nationala noastra e cam nima-n tramvai,si totusi noi jucam cu echipe de lumea a treia:))))tot timpul...noi suntem cei mai tari,cei mai buni:)))urmasii dacilor....fraze de tot rasul...si care generatie de aur mai baieti?..care? care a luat bataie de la Suedia la apogeu..n-au luat niciodata o medalie..si-n plus..America in timpurile alea insemna un vis din toate punctele de vedere.Daca acea cupa mondiala s-ar fi jucat in Ungaria,nu mai avea acest mare ecou..mai usor cu aurul...aur are la gat si tata Leana:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează