FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO Artă pentru ”tricolori” » Un puști de 13 ani a avut afișate în vestiarul naționalei portretele fotbaliștilor

Așa arăta vestiarul României înainte de amicalul cu Spania // FOTO Facebook +6   FOTO
Așa arăta vestiarul României înainte de amicalul cu Spania // FOTO Facebook

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2016 00:00

Ionuț Costache, un puști de 13 ani din Botoșani, a avut afișate în vestiar portretele desenate ale jucătorilor naționalei la partida cu Spania.

La meciul amical cu Spania (0-0), desfășurat duminică la Cluj, Chiricheș și compania au avut parte de o surpriză în vestiar. Deasupra tricourilor, exista câte un portret al fiecărui fotbalist. Autorul desenelor se numește Ionuț Costache, are 13 ani și e pasionat de arta culorilor.

Puștiul din Botoșani povestește cum a ajuns să-și expună operele chiar în cabina reprezentativei: "În urmă cu doi ani, am făcut niște lucrări similare pentru băieții de la Steaua și am fost să le prezint când au venit la Botoșani, pentru partida din campionat. Multora le-a plăcut, în special lui Adi Popa, cu care am mai rămas în contact, cu ajutorul fratelui meu mai mare. El este unul dintre jucătorii mei favoriți și, prin el, am reușit să prezint desenele mele tuturor fotbaliștilor chemați la lot de Iordănescu. A fost o mare bucurie pentru mine să am această șansă!".

Copilul și-a creat o pagină de facebook pe care afișează portretele realizate: Costache Ionuț Art. A strâns deja peste 12.000 de like-uri și promite să mai lucreze și la alte proiecte sportive.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează