FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

FOTO Fostul fotbalist care a dat lovitura la pariuri după victoria lui Burleanu: "Am luat banii, să vină lăutarii!" » Bilet devenit viral

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 22:09

Fostul fundaș central Adrian Teodorescu (50 de ani) și-a anunțat în februarie candidatura la șefia FRF, însă până la urmă nu a fost printre cei care au apărut pe buletinele de vot. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Teodorescu a pariat pe victoria lui Răzvan Burleanu, care avea cota 2.80 la Fortuna, casa de pariuri ce sponsorizează echipa națională. A mizat 1000 de lei și a câștigat 2666.66 de lei. "Luăm banii pariați pe Burleanu și aștept lăutarii", a scris pe pagina lui de facebook fostul fotbalist. 

Biletul respectiv a fost jucat ieri, când cota lui Burleanu a atins apogeul, 2.80. Azi, în ziua alegerilor, pariul nu ar mai fi putut fi jucat, deoarece toate agențiile l-au blocat. 

d1

Teodorescu a fost declarat persona non grata la FRF în 2008, când Mircea Sandu era președinte, iar Ionuț Lupescu ocupa funcția de director general, motiv pentru care a recunoscut că îl vrea președinte pe Răzvan Burleanu.

Teodorescu a fost fundaș central la CSS Brașovia, FC Brașov, Poli Iași, Fortus Iași, Olimpia Rm. Sărat, Dunarea Galați, Gloria Buzău, Poiana Campina, Inter Sibiu, Mureșul Deva și FC Gaszer (Ungaria).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
337461080097992
Marian Dumitrescu  •  19 Aprilie 2018, 10:56

Sper sa imparta suma castigata cu Burleanu, sunt aceleasi caractere. Un om normal nu pariaza pe asa ceva,doar lichelele stau cu mana intinsa la pariuri. *** munca !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  19 Aprilie 2018, 07:09

Un fecesebist

adrian_riga
adrian_riga  •  19 Aprilie 2018, 00:31

mama, a dat lovitura!!! a pariat 225 de euro si a luat sub 600!!!! s-a imbogatit!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează