FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF // Derapaj după victoria lui Burleanu: "Răzvan a făcut pipi pe toți foștii mari fotbaliști! Le-a dat-o la temelie!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 18:29

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la Casa Fotbalului, învingându-l detașat pe Ionuț Lupescu, cel care era considerat mare favorit înainte de scrutin.

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste, a avut un derapaj după aflarea rezultatelor, folosind un limbaj jignitor: 

"Pe mine mă doare în pălărie și de Burleanu și de Lupescu. Cei care lucrează în fotbal să-l felicite, eu nu mai sunt în fotbal. Cei din fotbal ar trebui să-l felicite și să-l ajute.

Burleanu a făcut puțin pipi pe toți foștii marii fotbaliști. A spus «Alo, atenție, nene, că noi suntem tari și dacă nu stați în banca voastră vă aruncăm ca pe Gică Popescu». Oricum, Burleanu se va răzbuna pe cluburile din Liga 1 care nu l-au votat.

 Oricum, nici Lupescu nu era departe de Burleanu, vedeți-vă de treabă!

Marcel Pușcaș a luat destule voturi (n.r. -opt). El știa că e outsider, se aștepta ca cineva să aibă nevoie de el în turul II, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Burleanu le-a dat-o la temelie", a declarat acesta, la TV Digi Sport.

"Doar Hagi și Gică Popescu ar putea să-l bată pe Răzvan Burleanu. Nici măcar Mircea Sandu nu l-ar mai învinge acum pe Burleanu" Dumitru Dragomir

"Politicul nu e foarte tare la noi în țară, dovadă că îi tot arestează pe politicieni. Statul paralel e mai tare decât cel normal.

Dacă nu erau Hagi și acest mult hulit Becali, fotbalul românesc nu-și revenea 25 de ani. Echipele naționale vor fi formate doar din jucătorii crescuți de Gică Hagi, iar Becali, prin felul lui negustoresc de a fi, îi va promova valorile" Dumitru Dragomir

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
romeverest
romeverest  •  19 Aprilie 2018, 09:13

Ce sa-i ceri lui Dragomir ?? Asta il vedea pe Puscas castigator, asa cum il vedea pe Gardos mai bun decat Pique, sau pe Chiriches mai bun decat fundasii lui Real Madrid !! Epoca lui cooperatista a apus, iar acum va trebui sa deconteze toate magariile facute in fotbal in fata judecatorilor !!

905778926185316
Matei Stefan  •  19 Aprilie 2018, 05:55

acesti mafioti becalisti au distrus fotbalul romanesc acest *** pe nume dragomir este legat de ei si *** pe marile glorii conduse de un militean puscarias

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

755563951228428
Petrescu Cristian  •  19 Aprilie 2018, 04:16

Daca se pastreaza aceasta organigrama si nu limiteaza nr de mandate nu l bate nimeni pe Burleanu dar nu ti spun o noutate domnule mitica brutariePTR CA ORGANIGRAMA ESTE OPERA TA SI A LUI mircea sandu Asa ca mai scutiti ma cu statul paralel si cu alte povesti de adormit copii

Vezi toate comentariile (30)
Comentează