FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO Naționala cu tricouri » Doar patru jucători le-au dat tricourile copiilor din tribune

FOTO: Ștefan Constantin +30   FOTO
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 12:59

Cei aproximativ de 30.000 de copii prezenți în tribunele Arenei Naționale la meciul cu Norvegia (1-1) s-au bucurat de jocul echipei naționale și i-au aclamat pe jucători, dar doar câțiva dintre ei i-au răsplătit pe micuți. 

Aceștia i-au strigat îndelung numele lui Alex Mitriță (24 de ani) după ce a deschis scorul, dar nu a fost singurul apreciat de către micii suporteri. Și mai tinerii Andrei Radu (22 de ani) și Ianis Hagi (20 de ani), aflați pe bancă și-au auzit numele pe arena din București.  

Fotoreporterii GSP au remarcat în tribune copii cu pancarte prin intermediul cărora le cereau jucătorilor tricourile.  

La finalul meciului, dintre „tricolorii” care au jucat în meciul cu Norvegia, doar Alex Mitriță, Adrian Rus (23 de ani), Dan Nistor (31 de ani) și Răzvan Marin (23 de ani) au făcut cadou tricourile în care au evoluat. 

Același gest l-au făcut însă și rezervele Andrei Radu și Ianis Hagi.  

Jucătorul lui Genk a fost „răsfățat” cu cel mai simpatic banner de pe Arena Națională, care a făcut referire la revenirea numărului 10 pe tricoul unui Hagi (DETALII AICI). Portarul lui Genoa a interacționat cu copiii la pauză. Aceștia i-au cerut să execute o foarfecă, iar el le-a făcut pe plac puștilor (DETALII AICI).

+26 FOTO

VEZI ȘI:

Cosmin Contra l-a tras pe George Pușcaș în separeul vestiarului pentru o „discuție bărbătească”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează