FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

România U23 - Arabia Saudită U23 1-1 » Detalii despre amicalul naționalei olimpice

România U23 - Arabia Saudită U23 1-1 +9   FOTO
România U23 - Arabia Saudită U23 1-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 21:03 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 10:27

România U23 a remizat azi, 1-1, cu Arabia Saudită U23, reprezentativă calificată și ea la Jocurile Olimpice. 

Partida s-a jucat fără spectatori și nu a fost televizată, pentru a respecta pregătirea planurilor tactice dedicate meciurilor oficiale de la turneul final care începe în această lună, informează FRF.ro.

România a început în formula: Aioani – Pașcanu, Ghiță, Grigore – Marin – Rațiu, Ciobanu, Florescu, Ștefan – Dobre, Ganea.

+5 FOTO

Prima repriză s-a încheiat 1-1 după un ritm intens și un joc fără menajamente, în care au fost avertizați cu galben Pașcanu, Florescu și Ganea. „Tricolorii” au avut prima mare ocazie a meciului, dar reluarea lui Pașcanu după un corner executat de Ciobanu în minutul 6 s-a dus pe lângă poartă.

A venit golul României, după o recuperare foarte bună din poziție avansată a aceluiași Ciobanu și o finalizare fără emoții din partea lui George Ganea (17). După gol, saudiții au mărit turația și au creat ocazii, reluare cu capul din 11 metri, puțin pe lângă bară (19), apoi reflexul formidabil al portarului român (23), la un “cap” din 6 metri după o lovitură liberă din lateral dreapta. 

În minutul 33, centrare din aceeași zonă, dar din acțiune și la semiînălțime, reluare din câțiva metri în plasă. 

România a început în aceeași formulă a doua repriză, cu Ganea șutând puțin pe lângă vinclu din 3 metri (47), iar saudiții trecând pe lângă o reluare din 2 metri în minutul 53.

Ocaziile s-au rărit, previzibil în raport cu nivelul fizic după sezonul recent încheiat, doar Sefer încercând o dată poarta (73), iar Aioani respingând excelent două șuturi din apropiere (78 și 85).

Pentru România U21 au mai jucat Chindriș, Sîntean și Vali Gheorghe (54), Sefer, Dulca și Ion Gheorghe (61), în primul test al „tricolorilor” olimpici, cu o formulă nouă și cu relațiile de joc la debut.

Marius Șumudică încă mai crede în Mirel Rădoi: „Îl simțeam ca pe un ghiocel d-ăla care se deschide”

EXCLUSIV Cât de dur era Iordănescu? 4 nume mari din fotbal nu-l pot uita nici acum: „Disciplină stalinistă! A dat milităria nu jos din pod, ci de pe cel mai înalt bloc turn!”

EXCLUSIV // VIDEO Costel Gâlcă, mesaj tranșant pentru Mirel Rădoi: „Eu asta aș fi făcut în locul lui! Să-și asume”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  10 Iulie 2021, 22:13

Vai de capul nostru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează