FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, VINERI, 20:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO "Tricolorii" au plecat spre Luxemburg

Tricolorii au plecat spre Luxemburg +10   FOTO
Tricolorii au plecat spre Luxemburg

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 31 august 2011 17:56

Echipa naţională a plecat spre Luxemburg pentru meciul de vineri din preliminariile EURO 2012. Victor Piţurcă l-a pierdut azi pe Ştefan Radu, fundaşul de la Lazio nefiind recuperat după accidentare. Cristi Săpunaru face parte din lotul deplasat în Luxemburg, dar nu va juca, fiind suspendat.

Vezi mai jos o galerie foto de la plecarea naţionalei spre Luxemburg

Luxemburg - România se va disputa vineri, de la 20:30, în direct la Pro TV şi liveTEXT pe GSP.RO

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
costinescohov
costinescohov  •  01 Septembrie 2011, 00:23

mircea sandu trebuie imediat sa si dea demisia.mai are putin si l depaseste pe ceausescu.are grave probleme de sanatate care l au afectat si psihic.dupa declaratiile sale se poate vedea clar asta/ unde in lumea asta un presedinte de federatie de fotbal,face pe instructoru si da indicatii despre accesul in stadion,ce treaba are el cu asta,asta e problema administratorului de baza.s o fi privatizat pe acolo si trateaza national arena ca pe circiuma proprie.mai bine isi vede de progenitura aia din care nu a iesit mare lucru..omul e complexat rau...afara mircea sandu,dute la balamuc........

demolator74
demolator74  •  31 August 2011, 23:21

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

tricksyus
tricksyus  •  31 August 2011, 22:28

"tricolorii" =)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează