FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA S-A ÎNTORS ÎN ŢARĂ

FOTO » "Tricolorii" s-au întors în ţară: jucătorii naţionalei, supăraţi şi aroganţi

Revenirea în ţară a +14   FOTO
Revenirea în ţară a "tricolorilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 19:07

Lotul naţional care a efectuat turneul de pregătire din America de Sud s-a întors în această dupăamiază în ţară, la ora 17:25, pe aeroportul Otopeni.

Starea generală din sînul "tricolorilor" a fost una de supărare, jucătorii părăsind aeroportul într-o linişte totală, aceştia refuzînd să facă vreun comentariul despre meciurile cu Brazilia şi Paraguay.

Dacă această atitudine rezervată faţă de presă era caracteristică pînă acum doar stranierilor noştri, iată că de această dată şi fotbaliştii din Liga 1 au abordat acelaşi aer arogant faţă de mass-media, ei nedorind să explice în vreun fel evoluţiile catastrofale din America de Sud.

Deşi s-a îmbarcat în aceeaşi cursă aeriană ca şi restul lotului, Ciprian Marica nu a venit în ţară, profitînd de escala de la Frankfurt pentru a rămîne în Germania, unde vîrful naţionalei va încerca să-şi rezolve problemele de la Vfb Stuttgart, care nu-l mai doreşte pe "Samurai" în lot.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
teleghidat
teleghidat  •  14 Iunie 2011, 00:59

ma tapitilor ce declaratii sa va dea?nu v'au dat dupa meci?nu au facut conferinta ?ce va mai trebuie?sa repete aceleasi chestii pe care le'am auzit de 100 de ori pe toate posturile tv?

allexxt
allexxt  •  14 Iunie 2011, 00:40

95 % dintre comenatriile despre acest site/ziar/tv, sunt contra ziaristilor/comentatorilor.. De ce nu va intrebati stimati jurnalisti de ce ??? Oare ca sunteti penibili ? Oare ca nu va mai crede nimeni ??? Oare ca Romania s-a saturat de gandirea v-tra despre fotbal, sport in general ? "Daca Romania batea Brazilia cu 5-0 si Paraguay cu 6-0, voi ati fi scris mare ca Becali si-a tras-o c-o oaie" si mai puitn despre joc. Stiu ca este exagerat dar aici s-a ajuns, nu aveti nicio jena oameni, calitatea lasa de dorit, aveti doar cantitate si atat !

schukaryn
schukaryn  •  14 Iunie 2011, 00:29

pai cumsa vorbeasca ei cu presa, daca si la victorii faceti intepaturi si aruncati niste intrebari, care nu fac altceva decat sa i puna in situatii jenante!! Urmariti doar CAN-CAN ul..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează