FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

FRF iese la atac! Ce spune omul lui Burleanu despre candidatura lui Lupescu + Acuze la adresa lui Cristi Balaj

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 21:06

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a comentat subiectul zilei din fotbalul românesc: posibilitatea ca Ionuț Lupescu să piardă dreptul de a candida la alegerile pentru șefia FRF.

"Acel proces nu are legătură cu Ionuț Lupescu. El poate candida! Mi se pare că este un subiect fals, pentru a pune din nou Federația într-o lumină proastă. Realitatea o să confirme acest lucru. Lupescu să înțeleagă că poate candida când dorește, fie că va intra în vigoare legea sau nu.

Federația a intentat proces Ministerului pentru decizia abuzivă în ceea ce privește o hotărâre de Adunare Generală. Acolo, 191 de membri ai Federației au votat că trebuie să existe o clauză de solidaritate, iar cluburile de juniori să poată trăi de pe urma echipelor care încasează bani mulți. 11 membri s-au opus. Din cei 11, sunt 3-4 cluburi bogate care nu sunt interesate de așa ceva. 

Tot se bate monedă pe aceste echipe de copii și juniori, dar când facem ceva bun, Federația e atacată în justiție. A fost un scandal mondial, iar acești domni care vor binele fotbalului au boicotat acea lege! Se oprește producția, oameni buni, nu înțelegeți? Nimeni nu se va mai ocupa de produs copii și juniori în România, înțelegeți?

Ce mă surprinde cel mai tare e că între cei 11 care au votat împotrivă a fost și Cristi Balaj, care era în același timp consilierul Ministrului Tineretului și Sportului.
De ce te împotrivești acum? De ce nu ajuți, într-un fel sau altul, ca legile care sunt date pentru copii și juniori să aibă sprijin din partea Ministerului? Ai avut o funcție un an de zile, puteai să faci atâtea lucruri", a declarat Vochin, la TV Telekom Sport. 

Context

Ionuț Lupescu ar putea pierde dreptul de a candida la președinția FRF, ca urmare a unei decizii luate azi de justiția română!

Este vorba despre o hotărâre a Adunării Generale FRF din 27 mai 2017 pe care MTS a ignorat-o. Azi, Curtea de Apel București a admis solicitarea Federației de a obliga Ministerului Tineretului și Sportului să valideze acele modificări, care într-un final ar putea anula candidatura lui Lupescu la șefia FRF!

Decizia de azi a Curții de Apel nu este definitivă. Dacă MTS va face apel în termen de 15 zile, atunci cazul va continua să se judece în justiție, iar Lupescu ar putea candida (detalii pe larg, AICI).

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  03 Martie 2018, 09:04

VOICHINE DUPA CE AI FOST SELECTIONERUL AI PRINS GUSTUL ACUM COMPARI LUPESCU CU ALA DE LA FRF AN CARE LAI FACUT CUM AI VRUT MACAR DATE ACCIDENTAT SI LASAI PE EI SINGURI CE TITLU???? FRF IESE LA ATAC VOI DOI SANTETI FRF??????? ATI LUATO RAZNA

borat101
borat101  •  03 Martie 2018, 03:24
Postat de balauru48 pe 02 Martie 2018, 23:45

Vochin are dreptate! Becali, latifundiarul fariseu al echipei fc fcsb sa mogosoaia, cunoscut si ca satana din Pipera, este cel mai mare dusman al fotbalului romanesc!

Asa este, dar sa nu uitam cum inca sunt impusi sa frece menta Securisti la Nationalele Romaniei...exact ca pe vremurile comunistilor. Au niste mutre, felul de a fi, atitudine, etc... de strica orice imagine si costumul pe care il poarta.

balauru48
balauru48  •  02 Martie 2018, 23:45

Vochin are dreptate! Becali, latifundiarul fariseu al echipei fc fcsb sa mogosoaia, cunoscut si ca satana din Pipera, este cel mai mare dusman al fotbalului romanesc!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează