FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

Noi declarații tranșante ale lui Ionuț Lupescu: "FRF apelează la metode securiste, dar voi merge până la capăt și voi câștiga alegerile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 17:41

Ionuț Lupescu a oferit o nouă reacție după ce Federația a contestat legalitatea candidaturii sale la alegerile de la FRF din 18 aprilie. Vezi aici DETALII!

"Sunt în campanie, mă întorc de la Târgu Jiu. Lucrurile merg foarte bine, oamenii vor o schimbare, asta e clar. Vor o schimbare în dezvoltarea fotbalului și cred că aceste lucruri îi irită pe cei care conduc acum fotbalul.

Am văzut comunicatul FRF, dar merg înainte. E o problemă juridică, pe care juristul o va rezolva. Nu vreau să intru prea mult în aceste detalii juridice și n-aș vrea să fac o afirmație care nu e 100% acoperită.  Nu cred că e o problemă care să mă facă să nu candidez.  Am lucrat în toți acești ani sub un acționariat din care face parte și Federația. Eu nu-mi fac griji. 

Sunt metode securiste. Știu că vor să scoată acte, dosare din perioada în care am lucrat eu la FRF. Își pierd timpul, în loc să dezvolte fotbalul, să nu mai avem parte de accidentări și meciuri amânate!

Suntem în campanie, în România mă aștept la orice. Voi merge până în pânzele albe, voi merge până la capăt și sunt sigur că voi câștiga. În lumea fotbalului trebuie să existe în primul rând respect, ceea ce Federația, prin declarațiile pe care le face și învrăjbirea anumitor componente, face doar un mare rău fotbalului", a spus Lupescu, la TV Telekom Sport.

"Săptămâna viitoare voi depune dosarul în ceea ce privește candidatura la FRF"
Ionuț Lupescu

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
983732924972315
Soos Vilmos  •  02 Martie 2018, 23:07

Cind lupescu vorbeste de metode securiste e ca si atunci cind vorbesti de funie in casa spinzuratului.

169060557063831
Stefan Anghel  •  02 Martie 2018, 20:42

pt ce merita cei 2 presedinte pe viata la institutiile alese : "Dind expresie vointei unanime si entuziaste a intregului popor, Marea Adunare Nationala a reales, intr-o atmosfera de puternica vibratie patriotica, cu unanimitate de voturi, pe tovarasul Nicolae Ceausescu, cel mai vrednic si iubit fiu al poporului roman, in suprema functie de Presedinte al Republicii Socialiste Romania.cu cantec inainte mars spre fazele finale ale folbalului romnesc !

169060557063831
Stefan Anghel  •  02 Martie 2018, 20:38

iata de ce domnu iongulescu merita sa fie presedinte pe viata la lpf""Parcă Ştefan (n.r. Gheorghe Ştefan) era candidat, nu Iorgulescu. El a vorbit cel mai mult. Ponta şi Dragnea n-au spus clar "votaţi cu Iorgulescu!", ni s-a dat senzaţia că au venit să bată şaua ca să priceapă calul", a declarat sub protecţia anonimatului unul dintre participanţii la discuţii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează