FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

FRF, prima reacție după scandările xenofobe de la Malta - România

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 18:23

Federația Română de Fotbal a oferit prima reacție în urma incidentelor de la meciul Malta - România din preliminariile pentru EURO 2020.

Reprezentanții FRF au publicat un comunicat pe site-ul oficial, în care se dezic de comportamentul suporterilor care au făcut probleme în Malta.

Fanii români au aprins torțe și au avut scandări xenofobe (Detalii aici), iar echipa națională ar putea juca fără spectatori meciul cu Spania, din septembrie.

„Federația Română de Fotbal se delimitează de acțiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta de luni seară și a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului.

FRF nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competițiilor sportive și care nu face cinste niciunui susținător al naționalei României.

Prin astfel de acțiuni, cei responsabili îi pot priva pe toți suporterii români de șansa de a încuraja echipa națională de pe stadion.

Federația Română de Fotbal le mulțumește tuturor fanilor care au fost prezenți atât în Norvegia, cât și Malta, și au ales să susțină într-un mod civilizat echipa națională a României!”se arată în comunicatul Federației Române de Fotbal.

VEZI ȘI:

CORESPODENȚĂ GSP DIN ITALIA // Interviu cu Virgil Ghiță, unul dintre cei mai discreți tricolori U21: „La primul antrenament, Hagi mi-a dat centrări la cap!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
andrey.fcd
andrey.fcd  •  12 Iunie 2019, 22:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ca si golanii nostrii*

miki123
miki123  •  12 Iunie 2019, 20:35
Postat de andrey.fcd pe 12 Iunie 2019, 18:51

Astia nu s suporteri... sunt doar niste huligani cu tenta de fascisti...

andreyaaa, micutză neastâmpărată.....de suporterii unguri care jicnesc România nu zici nimic?!? ei nu au tentă de hortyști???

boierasul
boierasul  •  12 Iunie 2019, 19:21

cu alte cuvinte ne *** singuri)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează