FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

FRF și Jandarmeria au dormit pe ei la România - Polonia! GSP.ro anunțase de 3 săptămâni că fanii Rapidului vor crea probleme

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 12:56

România a pierdut cu 3-0 în fața Poloniei, într-un meci în care fanii "tricolorilor" au creat multe probleme și au aruncat cu torțe în teren. Meciul a fost aproape să fie oprit.

În minutul 42, galeria Rapidului a afișat un banner ”Rapid nu moare!” și a fost aplaudată de tot stadionul. Câteva secunde mai târziu, giuleștenii au aruncat cu torțe în teren, iar arbitrul a oprit partida pentru un minut.

FRF și jandarmeria au fost prevenite

GSP.ro a anunțat încă din 19 octombrie că fanii Rapidului pregătesc un megaprotest la meciul cu Polonia. Potrivit surselor GSP, a avut loc o întâlnire între liderii de galerie ai Rapidului, iar acolo s-a decis să se vină în mod organizat în număr foarte mare la meciul cu Polonia.

Protestul rapidiștilor a fost împotriva șefilor FRF și LPF și a venit ca urmare a deciziilor nevaforabile luate contra Rapidului.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegr

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
supereduardo10
supereduardo10  •  18 Noiembrie 2016, 11:28
Postat de Marian Ghergus pe 13 Noiembrie 2016, 10:15

In perioada interbelica, cand Rapidul juca semifinale de cupe europene pe stadionul Giulesti, inaugurat de rege, voi erati in stadiul de larva in subsolurile kremlinului.........!!

Marian chiar castiga semifinala :))

alb.visiniu.nuedevanzare
alb.visiniu.nuedevanzare  •  13 Noiembrie 2016, 11:06

Daca ati fi recunoscut ca petardele au fost aruncate din sectorul suporterilor stelisti si bulgari (iata ca dupa secole de frate cu codru romanu sau stelistul mai bine zis devine frate cu bulgaru...sic) ,daca spuneati ca suporterii dinamovisti au batut ca la fasole pe toata lumea ,indiferent de sex,religie,nationalitate,de la metrou de la P-ta Muncii pana la stadion,iar prietenii jandarmi ii protejau,atunci ar fi fost o stire interesanta ,dar pentru dvs tra a fost mai interesant ca ati reusit sa motivati infrangerea prietenului Vochin.Asa cum stim de peste 93 de ani rezultatele negative ale fotbalului romanesc se datoreaza suporterilor rapidisti.La mai mare si la multe alte articole bine documentate.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  13 Noiembrie 2016, 10:15

In perioada interbelica, cand Rapidul juca semifinale de cupe europene pe stadionul Giulesti, inaugurat de rege, voi erati in stadiul de larva in subsolurile kremlinului.........!!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close