FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2

FunBUZZ :D » 10 concluzii altfel după Norvegia - România: „Stanciu a vândut din fotbalul pe care îl știa, ca să se întrețină”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 13:49

Mihai Radu, jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei, propune în rubrica „FunBUZZ” de azi 10 concluzii amuzante după Norvegia-Romania, 2-2, în preliminariile  Euro 2020. 

1. Grozav nu e număr 10. Încetați să vedeți oamenii ca pe niște numere. El e Gicu Grozav, un jucător de fotbal slab. Are o viață, un chip, nu e doar un număr pe un tricou.

Nu degeaba Regele l-a caracterizat atât de bine: Gicu Grozav e Gicu Grozav!

2. Cu Norvegia am făcut egal cu noroc. Dar tot e bine că am învățat lecția și știm de ce avem nevoie pentru victorie: de și mai mult noroc.

3. Pe partea stânga a fost spectacolul ”Toșca”, de Puțini! Puțin efort, puțină defensivă, puțin atac.

4. Ce față a arătat echipa națională în meciul de la Oslo? Să zicem că asta ar fi ieșit dacă esteticianul italian fără diplomă s-ar fi ocupat și de meclele unor echipe naționale.

5. Totuși, să nu acuzăm numai antrenorul. Nu înțeleg de ce patronul echipei naționale n-a dat mesaje de la oficială să se facă mai repede anumite schimbări.

6. La pauză ne rugam să intre pe teren fata aia de la finala Champions League.

Măcar cu atât să ne alegem și noi.

7. Banca tehnică a României a fost foarte vocală pe tot parcursul meciului,
sfaturile tactice de pe margine fiind transmise prin Guriță.

8. Stanciu e neplătit de luni bune de saudiți. Se vede că a trebuit să vândă din fotbalul pe care îl știa ca să se întrețină.

9. Echipa națională trebuie să profite de faptul că Tătărușanu nu are echipă și să-l cumpere rapid. Pentru că dacă se duce la vreo echipă de club și, Doamne ferește!, se accidentează, am pus-o, fără 3 nu plecăm de pe nici un stadion.

10. Anton e ca acei piloți din Formula 1 care vin cu bani de-acasă ca să
concureze? Dacă nu e așa, Contra chiar nu are nici o scuză.

Citește și:

FunBUZZ :D »Toate glumele de la Norvegia-România: „Suntem slabi, pe alocuri înduioșători! Sperăm la România U21”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dembradulescu
dembradulescu  •  08 Iunie 2019, 18:00

Întrebare la Radio Erevan ... Din ce cauză naționala României de fotbal e penibilo-jenantă ? Răspuns ... Din CONTRA !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  08 Iunie 2019, 17:47

Gicu a fost... Grozav la intonarea imnului national; Anton a primit felicitari de la norvegieni pentru pasa ideala, in adincime pe care a dat-o la golul doi; Tosca a fost pe... partea intunecata a terenului; Puscas nu a nimerit poarta pentru ca nu a putut sa puna... punctul pe i; Stanciu nu s-a adaptat la clima nordica, venind dintre dune; Duo Sapunaru-Grigore, doi navigatori, luati deseori de val, ramanand in off-side.

dembradulescu
dembradulescu  •  08 Iunie 2019, 17:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează