FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

Jucătorul cu 57 de selecții refuză să vină la meciurile naționalei: „E ca și cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesă, dar joacă fosta nevastă și voi v-ați despărțit”

România - Irlanda de Nord, meci amical //foto: Raed Krishan +23   FOTO
România - Irlanda de Nord, meci amical //foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 17:47 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 18:51

Mijlocașul Gabriel Torje (34 de ani) a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu vine la partidele echipei naționale.

Legitimat în prezent la Concordia Chiajna (Liga 2), fostul mijlocaș de la Dinamo, Udinese sau Farul spune că nu vine să susțină naționala României din tribune. Motivul? Regretul că nu mai face parte din circuitul naționalei e prea mare.

Spioni pe Arena Națională la amicalul României » Informații dinspre FRF: „Am fost anunțați oficial”
ROMÂNIA
Spioni pe Arena Națională la amicalul României » Informații dinspre FRF: „Am fost anunțați oficial”

De ce Gabi Torje nu vine la meciurile echipei naționale

„Atât timp cât sunt în activitate nu am să pot merge ca suporter. Susțin mereu din fața televizorului, nu ratez niciun meci. Îmi e greu să vin în tribună ca suporter, pentru că știu că puteam fi și azi acolo dacă făceam anumite alegeri corecte în carieră. Ăsta e sentimentul care mă încercă. Atât timp cât sunt în activitate, nu voi putea veni ca suporter.

E ca și cum ai fi accidentat și te uiți la colegii tăi cum joacă și ai vrea să joci și tu. Am luat niște decizii proaste, de a merge la anumite echipe.

Eu sunt 100% naționalist, sunt alături de echipa națională și vreau să câștige. Am fost acolo. Știu cum e să pierzi un baraj de calificare, știu cum e să joci la un turneu final și să fii bucuros sau supărat. Știu cum e să marchezi și să te felicite toți, dar și cum e să faci un meci prost și să arunce toți cu pietre în tine. Când ești la națională, toată lumea te susține. În ziua meciului primești 200 de mesaje de încurajare. Mai mult de atât nu poți să îți dorești. E cel mai frumos să joci pentru națională.

Dar nu pot să vin în tribune. E ca și cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesă, dar joacă fosta nevastă și voi v-ați despărțit. Mai bine nu te duci”, a spus Gabi Torje în emisiunea „Liga DigiSport”.

Mijlocașul de bandă are 57 de selecții la naționala României și 12 goluri. A debutat pe 3 septembrie 2010, cu Răzvan Lucescu, iar ultimul meci a fost în 14 noiembrie 2017, un amical cu Olanda (0-3). A fost la EURO 2016, jucând în toate cele trei meciuri.

VIDEO. Edi Iordănescu: „Ne doream să câștigăm, chiar dacă am ajuns la 12 meciuri fără înfrângere”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Jucătorul lui Liverpool, impresionat de doi „tricolori” pe care i-a înfruntat: „Ne-au creat probleme”
România - Irlanda de Nord 1-1
Jucătorul lui Liverpool, impresionat de doi „tricolori” pe care i-a înfruntat: „Ne-au creat probleme”
Naționala, pe locul 2 în topul audiențelor » La ce au preferat să se uite telespectatorii
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Naționala, pe locul 2 în topul audiențelor » La ce au preferat să se uite telespectatorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tase67
tase67  •  24 Martie 2024, 11:37

Torje ti-as spune ce trebuie sa faci ca sa iti treaca dar mai bine tac si fac si asta inseamna sa iti spun asa. Du-te ma si incurajeaza-i pe baieti cu toata inima ca te-am vazut cum o dadeai in galerie la Farul-Voluntari 0-0 acum ceva timp. Gata, a trecut, Torje, invata fericirea fiecarei virste, exista acel farmec mereu tinar daca vrei sa il descoperi, de tine depinde, nu de altcineva

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  24 Martie 2024, 08:00

Torje ăsta are niste gărgăuni in dovleac, ceva de groaza! Adică el de fapt e supărat pe sine, pe prostiile pe care le-a făcut in cariera, drept pentru care nu poate sa susțina din tribună Nationala. Doar de-acasa din fata tv o poate face... Voi intelegeti aceasta "logică" tembelă ? Eu ii sugerez sa-si dea doua palme uitându-se in oglinda si sa mearga la stadion.. L-am mai auzi intrun interviu spunând ca " asta-i țară, România? Tata a munci 35 ani si cand a murit ia dat doar 2000 lei ajutor de inmormântare ?! " No comment!

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Martie 2024, 20:33

Pai daca recunosti ca te-ai despartit de nevasta din vina ta, de ce ar fi mai bine sa nu te duci s-o vezi jucand in continuare fara tine?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close