FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA

GALERIE FOTO / UPDATE "Tricolorii" cad ca spicele! Doi accidentați în prima repriză. Cui i-a dat Daum banderola

Captură TVR 1 +9   FOTO
Captură TVR 1

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 19:32

Căpitanul naționalei, Dragoș Grigore, a fost schimbat după doar 25 de minute din cauza unei accidentari la nas. La pauză a fost înlocuit și Chipciu.

Fundașul central a fost lovit cu cotul în figură de un adversar în minutul 13, iar după 4 minute timp în care a primit îngrijiri medicale a revenit pe teren. Agresiunea nu a fost sancționată în vreun fel de "central". 

Fundașul de 30 de ani a cerut schimbare în minutul 25, când a făcut un luft lângă un adversar, iar jucătorii din Kazahstan erau să deschidă scorul. În clipa următoare fotbalistului i-a dat din nou sângele pe nas și a fost înlocuit cu Cosmin Moți.

Banderola de căpitan a fost preluată de portarul Ciprian Tătărușanu.

chipciu s-a "rupt" și el

Alexandru Chipciu s-a accidentat și el în prelungirile primei reprize la o fază la care jucătorii naționalei au cerut lovitură de pedeapsă. Mijlocașul de 27 de ani al lui Anderlecht a mers cu echipa la vestiare, dar în locul său de la cabine a venit Gabi Enache.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează